556921_387954517952776_455022315_nHos Kalundborg Dyreklinik møder du et uddannet, kompetent og rutineret team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Dyreklinikken er ledet af dyrlæge Sonny Liston, fagdyrlæge ved hund og kat.

​Der udføres både små og store behandlinger til konkurrencedygtige priser.
Kontakt på tlf. 59 55 23 23 eller mailadr.  kalundborgdyreklinik@vetnet.dk

ISO-dyrlæger
Kalundborg Dyreklinik er blevet ISO-9001-godkendt. En anerkendelse, der er givet til en dyrlægepraksis, der lever op til særlige kvalitetskrav og løbende bliver kontrolleret af eksterne eksperter.

Kalundborg Dyreklinik var en af de første 24 dyrlægepraksis, som frivilligt har ladet sig kvalitetskontrollere i den internationale stadardiseringsorganisation. Der igennem lever dyreklinikken op til særlige skrappe krav, kontrolleret af Det Norske Verita.

ISO-certificeringen giver desuden kunderne tryghed for høj kvalitet.

For yderligere information kontakt klinikken

Kalundborg Dyreklinik tilbyder hundeaktiviteter

Hundetræning v/Birgit

Birgit har 20 års erfaring i hundetræning.  Hun og ejer bør have et godt forhold, hvor gensidig respekt og tillid er i fokus. Hunden skal socialiseres, således at den udviser den mest hensigtsmæssige adfærd, hvor andre hunde og mennesker er tilstede. Kalundborg Dyreklinik anvender positive træningsmetoder f.eks dygtig, klikker, fløjte.​

Hvalpetræning og basis træning

​Du bør starte med at træne din hvalp så snart, du får den. Hvalpetræningen er derfor for hvalpe i ca. 2 – 6 mdr’s alderen. Der vil være hold for såvel små som store hvalperacer.

Basisholdene fortsætter, hvor hvalpeholdene slap og bygger videre på den tidligere indlæring. Kravene til hunden øges, som hund og ejer magter det.

Træningen på såvel hvalpe- som baishold afsluttes så vidt muligt med leg under kontrollerede forhold. Kontakt klinikken på tlf: +45 5955 2323 eller på e-mail: kalundborgdyreklinik@vetnet.dk​.