IF Sund Stil er en idrætsforening for psykisk sårbare i Kalundborg Kommune. Foreningen er indstillet til Danskernes Idrætspris 2015. Der kan stemmes på www.danskernesidrætspris.dk (du finder Kalundborg-initativet under Sjælland)

Hvorfor er Sund Stil nomineret?
“Fordi at denne forening “Sund Stil” har så stor indflydelse på vores hverdag og livskvalitet, som gør at vi får mulighed for at dyrke motion, at føle samhørighed og sidst men ikke mindst får udviklet vores sociale kompetencer og netværk. En meget vigtig del i vores hverdag omend en meget svær del af vores hverdag. Når jeg har dyrket motion i Sund Stil er jeg fyldt med energi og positivitet. Det er det der gør en stor forskel i min hverdag”, lyder begrundelsen.

sport15Til gavn for lokalforeninger
Danskernes Idrætspris er en pris, der går til et initiativ eller projekt, der i særlig høj grad gavner den lokale foreningsidræt. Alle danskere kan nominere initiativer eller projekter. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR’s show, SPORT 2015, lørdag den 9. januar 2016 i Boxen i Herning.

Ud over æren modtager det vindende projekt 50.000 kr. Der er også en kontant præmie på 50.000 kr. til hjemkommunen for det vindende idrætsinitiativ. De 50.000 kr. skal bruges til at støtte nye idrætsprojekter i kommunen, og det er kommunalbestyrelsen der bestemmer hvilke.

Du kan stemme frem til den 13. november. Alle der deltager i afstemningen er med i lodtrækning om billetter til tv-showet SPORT 2015.