Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-11-06 til 2015-11-11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Narkokørsel – Slagelsevej, Høng – Kalundborg
2015-11-11 – Kl. 0010 blev en 46-årig mand fra Høng sigtet for at køre i en personbil i narkotikapåvirket tilstand, idet politiet kunne mistænke ham for at være påvirket af hash. Han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagen.

Voldelig mand – Svebølle – Kalundborg
2015-11-11 – Kl. 0817 modtog politiet den første af to anmeldelser om, at en mand opførte sig underligt over for bilister på Gammelrand og Frederiksberg i Svebølle. Manden havde fået et par bilister til at standse ved at springe ud mod dem. Da førerne af bilerne efterfølgende henvendte sig til manden, blev de overfaldet og slået/sparket. Ofrene – en 30-årig mand fra Svebølle og en 60-årig mand fra Hørve – var sluppet med mindre overfladiske skrammer efter overfaldet. Politiet fik ud fra ofrenes beskrivelse af gerningsmanden ham hurtigt identificeret som en 31-årig mand fra Svebølle. Han blev sigtet for to tilfælde af vold og blev efter afhøring til sagerne tilbudt akut, personlig hjælp for at undgå lignende sager i fremtiden. Den 31-årige kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.

Indbrud i perioden
Bregningevej, Eskebjerg
Centervej, Høng
Lærketoften, Gørlev
Stejlhøj, Kalundborg