Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-10-30 til 2015-11-05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Narkokørsel / kørsel i frakendelsestiden – Hovedgaden, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg
2015-11-05 – Kl. 0749 anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Jerslev Sj. for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil, selv om den 34-årige i forvejen var frakendt kørekortet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Vejskilt påkørt – Sæbyvej, Høng – Kalundborg
2015-11-05 – Kl. 0450 fik politiet en anmeldelse om, at en varebil var efterladt med havariblinket tændt efter påkørsel af et vejskilt i krydset ved Gørlevvej. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om en varebil, der var meldt stjålet fra Hyben Alle, Kastrup, i december 2012. Der var ingen personer til stede hverken i eller ved varebilen, som politiet sørgede for at få fjernet fra uheldsstedet. Politiet afventer nu resultatet af tekniske spor til brug for identificering af biltyven.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget i forbindelse med påkørslen af vejskiltet. Det præcise uheldstidspunkt kender politiet ikke. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev
Klosterbakken, Kalundborg
Rosenvænget, Høng
Råes Vænge, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg