Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-09-29 til 2015-10-06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Indbrud i skole – Elledevej, Kalundborg
2015-09-29 – Kl. 0830 modtog politiet anmeldelse om indbrud på Raklev Skole, der skete lørdag kl. 0132. Et vindue forsøgt brudt op, og dernæst har man afbrudt to aflåste skure, hvorfor er stjålet en trailer og en havetraktor.
Havetraktoren sporet til en bestemt adresse i Svebølle, hvor politiet naturligvis henvendte sig. Traktoren blev fundet, og efterforskningen gjorde, at politiet kl. 1047 anholdt en 34-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for tyveriet.
Den 34-årige sidder fortsat i politiets varetægt. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – bil beslaglagt – Torvet, Jerslev Sj. – Kalundborg
2015-09-30 – Kl. 1530 anholdt og sigtede politiet en 61-årig mand fra Jerslev Sj. for spirituskørsel i en personbil. Han blev tillige sigtet for kørsel i frakendelsestiden, idet han i forvejen var frakendt kørekortet på grund af netop spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da den 61-årige tidligere var straffet for både spirituskørsel og kørsel i et køretøj trods manglende kørekort, beslaglagde politiet igen hans personbil med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til, når analyseresultatet af blodprøven foreligger.

Våbenloven – Kordilgade, Kalundborg
2015-10-05 – Kl. 0150 kørte politiet til et diskotek, hvor personalet i garderoben tilfældigt havde fundet en dolk i en af de indleverede jakker. Politiet fik udleveret en dolk med en klinge på 12 cm og senere udpeget en 33-årig mand fra Polen, som blev sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen. Den sigtede fik straks meddelt et forbud mod at være gæst på diskoteket de næste to år i medfør af restaurationsloven og kan i øvrigt forvente at høre nærmere fra politiet, når våbenlovssagen skal afgøres.

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev
Charlottevej, Høng
Fr. Andersensvej, Kalundborg
Hallenslevvej, Gørlev
Hestehaven, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg (2 steder)
Skibbrogade, Kalundborg