VisitVestsjælland har i samarbejde med destinationens turismeaktører samlet et væld af attraktive produkter og oplevelser til et lettilgængeligt tilbud med gruppeture. Turprogrammet er netop udsendt til 250 busoperatører i Danmark. Busoperatørerne efterlyser hele tiden at kunne tilbyde deres gæster nye og anderledes turoplevelser, derfor vil VisitVestsjællands gruppeprogram med ture på tværs af Kalundborg, Slagelse og Sorø kommuner falde som en appelsin i turbanen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeldagsture
For Sjællands Vestkyst som destination handler det om at øge omsætningen hos turismeaktørerne og udvikle destinationens turismeprodukter.

”Sjællands Vestkyst har et stort udbud af oplevelser som er skabt til foreninger og andre, som søger dagsoplevelser som del af en gruppetur med et busselskab”, udtaler Lars Nielsen, adm. direktør for VisitVestsjælland A/S og fortsætter: ”Det der har manglet er, at oplevelserne bliver samlet i nogle spændende pakker som udgør en hel dagstur, og at de bliver markedsført direkte over for busselskaberne. Det har vi gjort nu.”

Skræddersyede turoplevelser
Det er VisitVestsjællands klare opgave at hjælpe den enkelte turismeaktør med at tiltrække nye grupper og samtidig tilgodese hele destinationen med alt hvad det indebærer af gode historier, synlighed og faglige fokusområder. Udfordringen ligger i at udvikle de enkeltes tilbud til skræddersyede turoplevelser, der er målrettet specifikke turgrupper med fokus på fortællingerne fra destinationen.

Turoplevelserne gør det let at være gæst –at kunne tilbyde et konkret turprogram, der letter gruppens søgen efter unikke og sammenhængende turoplevelser, der er pakket og klar til brug. Turprogrammet omfatter bl.a. ”Danmark bliver til”, en rejse i vikingernes fodspor; ”Hemmeligheder og herligheder på Røsnæs”, oplevelser med vild natur, koldkrigshistorie og dansk vinproduktion; ”Mærk den danske natur og smag på de lokale råvarer”, kom helt tæt på naturen. En samlet pakketilbud gør det både lettere at købe og sælge turismerelaterede produkter.
arkivfoto3-guidet rundvisning
Flere og nye varer på hylderne
Sjællands Vestkyst har som destination sine højdepunkter: sin historiske rygrad, kulturarvens mange fortællinger, skønne naturoplevelser, attraktioner, seværdigheder og lokale fødevarer. De kan på sin vis sagtens stå alene, men når alle turismeaktører, små som store, arbejder sammen, får disse højdepunkter for alvor mulighed for ikke alene at skabe merværdi for destinationen, men ikke mindst for gæsterne i grupperne. Med udviklingen af et egentligt turprogram er der kommet flere og nye varer på hylderne på Sjællands Vestkyst.

FAKTA
Tur 1: Danmarks bliver til
Tur 2: På sporet af international havekultur
Tur 3: Gå i vikingernes og glaskunstens fodspor
Tur 4: Hemmeligheder og herligheder på Røsnæs
Tur 5: Historiefortælling til kulturarvsnydere
Tur 6: Mærk den danske natur og smag på lokale fødevarer
Tur 7: Mød 5 historiefortællere i særklasse

Læs mere her: http://www.visitvestsjaelland.dk/oplevelsesture-grupper