Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-08-24 til 2015-09-01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Anholdelse – Kalundborg.
2015-08-31 – Kl. 0515 anholdt politiet en 26-årig mand fra Kalundborg, der blev afhørt i forbindelse med en voldsanmeldelse. Den 26-årige blev løsladt efter afhøring. Forurettede er en 21-årig mand fra Kalundborg.

Knallertkørsel til ulempe – Hovedgaden, Høng – Kalundborg
2015-08-27 – Kl. 1141 fik politiet en henvendelse fra en borger, der havde bemærket flere knallerter, hvis førere kørte rundt uden styrthjelm og til ulempe for trafikanter i området. Politiet kørte til området og fik fat i to knallertkørere – en 18-årig mand fra Vemmelev og en 16-årig ung mand fra Ruds-Vedby – som begge blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden mv. – Tissøvej, Jorløse, Jerslev Sj. – Kalundborg
2015-08-31 – Kl. 2041 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Jerslev Sj. for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en uindregistreret personbil, som dog var forsynet med et sæt nummerplader, som tilhørte den sigtede, men ikke den bil, som han kørte i. Nummerpladerne blev inddraget, fordi den lovpligtige ansvarsforsikring for nummerpladerne ikke var blevet betalt. Den 26-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne, der vil blive afgjort i forbindelse med et retsmøde, som den sigtede vil blive indkaldt til på et senere tidspunkt.

Uro – Kalundborg
2015-08-28 – Kl. 0113 var politiet en tur på et værtshus i Skibbrogade, hvor personalet var utryg grundet nogle gæsters opførsel. Personerne var væk, da politiet kom men stedet blev lukket i god ro og orden efter aftale med personalet.

Indbrud i perioden
Helsingevej, Gørlev
Holbækvej, Kalundborg
Lavendelvej, Svebølle