Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-09-02 til 2015-09-08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Færdselsuheld – Kulbyvej, Kulby, Høng – Kalundborg
2015-09-02 – Kl. 1242 kørte politiet ud til et færdselsuheld med to bilister involveret efter en anmeldelse til alarmcentralen om fastklemte i anledning af uheldet. En 36-årig kvinde fra Høng og en 75-årig kvinde fra Ruds-Vedby var i hver deres personbil mødtes på en smal vej, hvor den 36-årige muligt var kommet lidt for langt ind mod vejens midte, således at bilisterne var stødt sammen. Ingen af dem var kommet til skade, og der opstod kun mindre materiel skade som følge af uheldet. Politiet noterede sig parterne i uheldet og vurderede, at der ikke forelå nogen væsentlig overtrædelse af færdselsloven.

Mistænkeligt forhold – Kalundborg.
2015-09-04 – Kl. 2310 fik politiet en anmeldelse fra Lupinvej om en personbil, der luskede rundt i kvarteret. Politiet undersøgte bilen kort efter, hvor to personer stak af fra stedet uden politiet fik fat i dem i første omgang. da politiet kiggede i bilen blev der fundet 60 gram hash, stjålne nummerplader m.v. Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

Sommerhus udbrændt – Vilhelmsvej, Reersø Strand, Gørlev Sj. – Kalundborg
2015-09-07 – Kl. 0457 anmeldte to tyske turister via en nabo, at deres sommerhus stod i lys lue. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor sommerhuset ikke stod til at redde og derfor udbrændte. Tyskerne havde om aftenen anvendt en grill og senest checket, at den var kold kl. ca. 2300. Kort før anmeldelsen var de vågnet ved, at ruden i en havedør sprang, og der var ild på terrassen, hvor grillen stod. Ingen af dem kom til skade ved branden, som de selv forgæves forsøgte at slukke.

Spirituskørsel – Jernbanevej, Kalundborg
2015-09-07 – Kl. 2000 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 41-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel på en lille knallert. En alkometertest bekræftede politiets mistanke om spirituskørslen. Den 41-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Vestre Havneplads, Kalundborg
2015-09-07 – Kl. 0040 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Havnevej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg
2015-09-08 – Kl. 1600 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 52-årig mand fra Eskebjerg for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet beslaglagde dog hans varebil, idet den 52-årige senest i september 2014 var blevet afsløret i spirituskørsel uden førerret og også ved den lejlighed havde fået beslaglagt et køretøj. Han vil igen blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagerne samt spørgsmålet om endelig konfiskation af varebilen skal afgøres.

Vidnetrusler – Kalundborg.
2015-09-04 – Kl. 1252 blev en 22-årig mand fra Høng anholdt af lokalpolitiet i Kalundborg. Han sigtes for trusler mod et vidne, der har afgivet forklaring omkring et røveri mod Aldi i maj 2015. Vidnet efterfølgende opsøgt af den 22-årige, der er sigtet i sagen.
Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør fredag med henblik på varetægtsfængsling.

Vold – Kalundborg.
2015-09-04 – Kl. 1538 modtog politiet anmeldelse om vold, der fandt sted kl. 1220 på Holbækvej, hvor en 60-årig medarbejder fra Vej og Park i Kalundborg kørte på en traktor ad Holbækvej mod Viskinge.
En mand, der kørte i en mørkeblå mindre ladbil, mulig Toyota, med tynd rød staffering øverst på bagklappen langs hele bagklappen, kørte ind foran traktoren, der måtte bremse kraftigt op, og dernæst steg føreren af ladbilen ud og gik hen til traktoren.
Føreren af bilen var meget aggressiv og det endte med, at han steg op på traktorens trinbræt og slog den 60-årige traktorfører med et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han kørte igen.
Gerningsmanden beskrives som: mand, 40-50 år, dansk, lys i huden, 170-175 cm høj, kort brunt hår med grå stænk, skægstubbe, iført mørkt tøj, formentlig arbejdstøj.
Der holdt flere andre biler bag traktoren, og forurettede formoder, at flere af dem må have set optrinnet. Politiet vil meget gerne tale med vidner til sagen. Ring på 114.

Indbrud i perioden

Klosterparkvej, Kalundborg
Bonderupvej, Ugerløse
Gl. Skovvej, Svebølle
Kordilgade, Kalundborg
Sejersvej, Gørlev
Skibbrogade, Kalundborg