Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-08-18 til 2015-08-24.

Anholdelse – sag fra Kalundborg.
2015-08-18 – Kl. 1715 anholdt Midt- og Vestjyllands Politi en 23-årig mand fra Kalundborg, der var eftersøgt i forbindelse med et hjemmerøveri på Strandstræde i Kalundborg, der skete den 220715 kl. 0731.
Det er politiets efterforskning, der har ført frem til den 23-årige. Politiet fik oplysninger om, at han opholdt sig på en adresse i Herningområdet, og derfor blev Midt- og Vestjyllands Politi anmodet om at anholde ham.
Han er efterfølgende kørt til Sjælland, og det forventes, at han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Brand – Kalundborg
2015-08-18 – Kl. 1343 kørte politi og brandvæsen til VUC på J.H. Petersens Alle, hvor der kom røg ud fra skolen. Man var i gang med at evakuere skolen. Det viste sig, at der ikke var brand på stedet, men kun røgudvikling.

Dreng drevet til havs på badedyr – Vestre Ågårdsvej, Bjerge Os, Store-Fuglede – Kalundborg
2015-08-24 – Kl. 1221 fik politiet via alarm 112 melding om en mulig drukneulykke. Redningspersonale og politiet kørte til området, hvor en 6-årig dreng fra Svebølle efter ca. 15 minutter var blevet reddet i land. Den 6-årige var i vandet og blev “fanget” af noget understrøm ved en ås udløb i havet, medens han sad på et badedyr. Han drev ca. 100 meter ud fra kysten og faldt i vandet. En sejlbåd tæt på samlede drengen op og fik ham bragt i land, hvor den tilkaldte ambulance kørte ham til et rutinemæssigt kontrol på sygehuset. Der blev således ikke brug for den redningshelikopter, som var på vej til området. Drengen slap fra hændelsen uden at pådrage sig skader.

Narkobilist – Kalundborgvej, Eskebjerg – Kalundborg
2015-08-24 – Kl. 2305 anholdt og sigtede politiet en 53-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af hash, hvorfor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, inden politiet løslod ham.

Narkobilist uden kørekort og med hash – Hovedgade, Høng – Kalundborg
2015-08-24 – Kl. 1919 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil. En narkometertest havde givet udslag for påvirket af hash hos den 26-årige, der i øvrigt tidligere havde fået sin førerret inddraget, således at han ikke måtte køre bil. Ved visitationen af den anholdte fandt politiet 1 gram hash, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Politiet medtog tillige varebilens nummerplader, som var efterlyste for både manglende ansvarsforsikring og for manglende synsgodkendelse af køretøjet. Politiet løslod den 26-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
Bredgade, Kalundborg
Kalundborgvej, Snertinge
Løve Høng Landvej, Høng
Rynkevangen, Kalundborg
Strandstien, Kalundborg
Sæbyvej, Høng