Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-07-13 til 2015-07-21.

Anholdelse – Gørlev, Kalundborg
2015-07-13 – Kl. 0106 anholdt politiet en 31-årig mand fra Frederiksberg, der kort forinden havde stjålet 2 nye cykler, plasticpaller, gødning og blomster fra en indhegnet gård ved Brugsen på Algade. Den anholdte blev afhørt i løbet af natten og løsladt.

Færdselsuheld – Kalundborg.
2015-07-13 – Kl. 1355 skete et alvorligt færdselsuheld på Elmegade, hvor en personbil foretog venstresving ud for en motorcykel, der kom fra modsat retning med meget høj hastighed ifølge flere vidner. Motorcyklisten kom alvorligt til skade og blev behandlet for skader i brystkassen m.v. Han kan være i livsfare. Bilen blev ført af en 89-årig mand fra Eskebjerg og den tilskadekomne motorcyklist er en 22-årig mand fra Kalundborg.

Indbrud i skole – Kalundborg.
2015-07-13 – Kl. 2040 var politiet til indbrud på Rynkevangsskolen, Møllevej , hvor 4-5 drenge i 10-13 års alderen havde knust en rude og stjålet sodavand og lavet hærværk. To drenge på 10 og 12 år blev truffet af politiet, og drengene erkendte indbrud og hærværk og fortalte om de øvrige, der havde deltaget. Forældrene og de sociale myndigheder blev involveret i sagen.

Lovgivning om euf. stoffer – Kalundborg
2015-07-13 – Kl. 1852 traf politiet en 20-årig mand fra Kalundborg, der sad sammen med flere andre på Møllebakken. Manden smed 73 gram hash og en vægt samt mobiltelefon fra sig, og da hashen m.v. kunne føres tilbage til den 20-årige blev han sigtet for besiddelse af hashen med henblik på videresalg. Sagen behandles efterfølgende i retten.

Mistænkelig forhold – Bakkekammen, Snertinge – Kalundborg
2015-07-21 – Kl. 2211 anmeldte pårørende til en 8-årig pige fra Snertinge, at den 8-årige og en veninde tidligere på aftenen kl. 2110-2130 på Bakkekammen var blevet kontaktet af en yngre, fremmed mand, der havde forsøgt at lokke pigerne med penge, ligesom han havde muligt havde forsøgt at tage fat i dem. Manden blev ved anmeldelsen beskrevet som 14-16 år, sort krøllet hår, iført en hvid T-shirt og kørende på en sort/grå MTB-cykel. Han var forsvundet i ukendt retning.
Politiet undersøger sagen nærmere og ønsker at få kontakt med personer, der enten har bemærket den cyklende mand i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet skal tillige afhøre pigerne om det nærmere hændelsesforløb. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Kalundborg.
2015-07-13 – Kl. 1801 blev en 40-årig mand fra Vejle anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han kørte i bil på Holbæk, da han blev standset af politiet. Kørekort havde han ikke, da han tidligere fra frakendt retten til at føre bil. Bilen blev konfiskeret, da det var tredje gang, at manden blev taget for spirituskørsel. Det var den 40-årige utilfreds med, og en dommer vil derfor mandag tage stilling til, om politiet kan beholde bilen.

To-årig pige faldt ud af vindue – Kalundborg
2015-07-17 – Kl. 1239 fik politiet en anmeldelse om, at en to-årig pige var faldt ud af et vindue på Fr. Andersensvej. I første omgang hed det sig, at hun var faldt 3 meter ned, men det viste sig, at der “kun” var tale om et fald på ca. 1,8 meter.
Heldigvis kom pigen ikke til skade ved faldet. Hun blev undersøgt på sygehus, og ud fra de oplysninger, som politiet er i besiddelse af, så var hun sluppet utroligt heldigt fra uheldet.
Pigen var under opsyn, men på trods af dette var uheldet sket. Politiet betragter det som et hændeligt uheld.

Uorden – Ullekær, Gørlev Sj. – Kalundborg
2015-07-21 – Kl. 2204 fik politiet via alarm 112 melding om et slagsmål på P-pladsen ved et supermarked. Politiet kørte hurtigt til stedet, hvor politiet en 15-årig dreng fra Skælskør, en 18-årig mand fra Slagelse, en 19-årig mand fra Stenlille og en 28-årig mand fra Stenlille. Alle var nu rolige, men påvirkede af spiritus. Ingen ønskede politiets indblanding i noget, men da politiet i den 28-åriges varebil fandt knap 1 gram kokain, blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ingen af dem blev sigtet for slagsmålet på stedet.

Indbrud i perioden
Elmelunden, Snertinge
Klosterlunden, Kalundborg
Møllevangen, Gørlev
Møllevej, Kalundborg
Nyrupvej, Kalundborg
Nørre Alle, Kalundborg
Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg
Snertinge Firhøjvej, Snertinge
Søkrogen, Gørlev


Del på sociale medier