reerslev2Reerslev Forsamlings- og Kulturhus
Reerslevvej 22
4291 Ruds Vedby
reerslevforsamlingshus@gmail.com

Udlejning ved
Pia Bilenberg
Tlf. 23 49 79 92
piabilenberg@live.dk

Følg Reerslev Forsamlings- og Kulturhus på Facebook

reerslevHygge i højtiderne
Reerslev Forsamlings- og Kulturhus er et samlingspunkt for alle i lokalområdet. Huset afholder mange spændende arrangementer, som borgerne er velkomne til at deltage i. Arrangementerne vil variere fra sæson til sæson – men blandt andet kan det nævnes, at der afholdes en halloweenfest for børn og barnlige sjæle og en årlig tilbagevendende julefrokost, som arrangeres i samarbejde med landsbylavet og menighedsrådet. Op til december måned vil der ligeledes være juletræstænding foran huset – også i samarbejde med landsbylavet og menighedsrådet. Og sidst, men bestemt ikke mindst, afholder Reerslev Forsamlings- og Kulturhus en nytårsfest for husets medlemmer, som strækker sig helt fra Dronningens nytårstale til ”langt” inde i det nye år.

Fleksible selskabslokaler
Du kan selvfølgelig også selv afholde fester i forsamlings- og kulturhuset. Huset udlejes nemlig til en favorabel pris. I Reerslev er der både en lille sal og en stor sal, så der er altså muligt at holde forskellige typer af arrangementer der – hvad enten der er tale om runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og så videre. I den lille sal er der plads til op til 40 personer på de i alt 50 kvadratmeter, hvorimod den store sal kan rumme helt op til 80 personer.

reerslev3Film og foredrag
Som et relativt nyt tiltag er der ofte åbent hus i Reerslev Forsamlings- og Kulturhus, hvor dets medlemmer får mulighed for at sætte sit præg på huset. Det vil sige, at medlemmerne frit kan arrangere noget disse aftner (det være sig for eksempel en filmaften, et foredrag), som de øvrige medlemmer kan deltage i. Åbent-hus-arrangementerne er gratis, og der serveres kaffe og kage.

Gæsterne skriver…
På Reerslev Forsamlings- og Kulturhus’ Facebookside findes blandt andre disse anmeldelser:

”Det hyggeligste forsamlingshus, som danner ramme om gode, hyggelige, sjove og minderige fester” – Mona

”[…] et hus som rummer en stor imødekommenhed, hjertelig og humor, et sted der ikke er bange for at byde nye mennesker velkommen. Vi sender alle en kærlig tanke samt et ønske om et glædeligt gensyn” – Lone