zi zi2Zi-Zi-Cut
v/Helle Fast
Lindegade 3, st. th.
4400 Kalundborg
Tlf. 59 51 21 00

Åbningstider
Tirsdag: kl. 9.00 – 17.30
Onsdag: kl. 9.00 – 17.30
Torsdag: kl. 9.00 – 17.30
Fredag: kl. 9.00 – 18.00
Lørdag: kl. 9.00 – 13.00

zi ziEn moderne frisørsalon
Zi-Zi-Cut er en moderne frisørsalon, som altid er med på de nyeste tendenser. Salonen er et besøg værd, uanset om du søger de seneste styles eller vil befries for de spaltede spidser. Du bliver taget imod af salonens ejer, frisør Helle Fast, der selv står klar med saks og stylingprodukter, og de to frisører Susanne og Joan, der alle tilbyder deres hjælp til at give dig den frisure, der fremhæver dine bedste træk.

Specialiseret behandling
Salonens frisører forkæler dig med en salonbehandling tilpasset dit specifikke behov og giver dig det look, du ønsker. De tilbyder deres hjælp, hvis du har brug for vedligeholdelse af dit normale look, og står klar med rådgivning, hvis du vælger at kaste dig ud i et nyt. Zi-Zi-Cut har et stort udvalg af behandlinger, og på listen indgår hårvask, børne-, herre- og dameklip, hårfarve, permanente krøller m.m.

Ønsker du at springe ind i det nye år med lækre lokker? Salonens frisører gør dig klar til julens fester, uanset om du trænger til en stor forandring, eller du ønsker en hårstyling lidt ud over det sædvanlige til årets julefrokost. Frisørerne i Zi-Zi-Cut tilbyder hårstyling året rundt til dig, der mangler en hjælpende hånd til at fuldende den perfekte dag med en smuk frisure. Sammen finder I frem til den frisure, der passer til netop dit ansigt og stil, så du er klar til bryllup, konfirmation, en date eller en anden speciel begivenhed.

zi zi smProfessionel hårpleje
Hos Zi-Zi-Cut modtager du en professionel behandling efter din hårtype. Det er vigtigt, at du beskytter dit hår, og salonens frisører vil pleje dit optimalt, uanset om det er tørt, kraftigt, fint, farvebehandlet, aldersvækket etc.

I salonen har du mulighed for at købe produkter, der sikrer dit hår den rette pleje. Salonen forhandler Paul Mitchells produktserie, SP-serien fra Wella, der indeholder plejeprodukter til alle hårtyper samt Style Masters’ stylingprodukter fra Revion udviklet til professionelle frisører og stylister.

Svanemærket hårpleje
Som noget relativt nyt fører salonen også de svanemærkede produkter Ingredién fra det danske firma Hair Team Company. Firmaets vision er med dets egne ord at sikre et professionelt produktvalg til mennesker og dyr uden ”stads, skidt og skrammel”, så du, dine kæledyr og alle andre mennesker, nu og i fremtiden, ikke bliver påvirket af uheldige stoffer.

Genopliv salonfølelsen i eget hjem med disse skønne hårprodukter, men modtag først god rådgivning om frisure og pleje af din hårtype af de professionelle frisører i Zi-Zi-Cut.

Ring på tlf. 59 51 21 00 for tidsbestilling eller kig ind i salonen.