frk-pinocchio4Frk. Pinocchio
v/ Lena Rasmussen
Kordilgade 22
4400 Kalundborg
Tlf. 59 51 55 15

Succes med charme og service
I oktober 2013 overtog Lene Rasmussen butikken på Kordilgade fra Camille Agerholm. Lena Rasmussen havde på daværende tidspunkt været ansat i forretningen i seks år og har en uddannelse som blomsterdekoratør fra 1998 på cv’et.

Den nye indehaver valgte at drive butikken videre i den samme sikre stil, der trækker kunder til fra nær og fjern. De lækre varer på hylderne og de skønne buketter er naturligvis en vigtig del af succesen, men Lenas sans for service har også meget at sige. Kunderne får altid et smil og en sludder, hvis de ønsker. Mange lokale er stamkunder hos Frk. Pinnochio og de fremhæver både den gode service og de lave priser, når de skal forklare, hvorfor de ynder at handle her.

Blomster af høj kvalitet
Butikken bugner af afskårne blomster af høj kvalitet samt en lang række fine pottede planter. Udover friske blomster i alle afskygninger finder du hos Frk. Pinocchio et stort udvalg af brugskunst til alle højtider. Jul og påske, forår og efterår – her kan du altid finde gaven, der vækker glæde.

Ønsker du at få blomster bragt ud, gør Frk. Pinocchio gerne dette. Lena laver mange buketter på bestilling, men du er meget velkommen til at kigge ind og få bundet en buket, mens du venter.

frk-pinocchio3Roser til Frk. Pinocchio
På forretningens facebookside kan man læse et væld af rosende kommentarer, vi nævner i flæng…

“Jeg går altid til Lena når jeg skal have en sød værtindegave eller lignende! Huser mere end fair med prisen og hyggen og service er altid i top!” – Line

“Det er altså bare en fantastisk service og super flotte buketter de laver” – Allan

“Det er bare den fedeste butik i byen, med to rigtig dejlige piger der er så kreative og opfindsomme. Besøg deres flotte butik og bliv overrasket” – Gitte

“Altid god service, lækre buketter til fruen, og så holder de bare lidt længere” – Mark

frk-pinocchio2 frk-pinocchio