Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Maj 03, 2018 til Maj 15, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kæntring endte godt – Bjerge Strand, Kalundborg

Kl. 1330 blev anmeldt om en kæntret jolle med to personer i ud for Johannevej. Der blev sendt en redningsbåd til stedet, der reddede båden. De to ombordværende svømmede selv til land. Politiet har ikke identitet på de to skibbrudne. Ingen kom således til skade ved uheldet.

Brand i sommerhus – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 0234 brændte et sommerhus på Konradsvej. Politi og brandvæsen til stedet, hvor det blev konstateret, at branden formentlig er opstået i forbindelse med en lader til noget el-værktøj, der var placeret i en garage. Ingen personer kom skade ved branden. Sommerhuset udbrændte.

 

Forsøg på tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1115 blev en 85-årig kvinde opsøgt på sin adresse på Hasseltoften, hvor en kvinde stod uden for døren iført en hvid kittel og fortalte, at hun skulle ind på adressen for at tilse forurettedes mand. Forurettede oplyste til kvinden, at hendes mand var død for nogle år siden, og dernæst forlod den kittelklædte kvinde stedet. Forurettede vidste, at hjemmeplejen i Gørlev havde lyseblå og ikke hvide kitler, og hun var derfor klar over, at der var noget mistænkeligt ved forholdet.

Færdselsuheld – bilist flygtet, men fundet – Østerled, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 2236 fik politiet en anmeldelse fra en bilejer om, at bilen var blevet påkørt af en bilist, som efterfølgende var kørt fra stedet uden at give sig til kende som skadevolder. Politiet kørte til Østerled, at en parkeret bil langs fortovskanten var blevet påkørt. Den skadevoldende bilist havde fået sådanne materielle skader, at væske dryppede fra bilen i et spor væk fra stedet. Politiet fulgte sporet til en anden adresse i Gørlev, hvor en personbil med skader svarende til skaderne på den påkørte bil på Østerled. På adressen traf politiet en 31-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg Kommune Han blev anholdt som mistænkt for både at have været fører og for at have kørt spirituskørsel, da han var påvirket af spiritus. Efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen løslod politiet den 31-årige, der dog vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagen skal afgøres.

Brugstyveri af campingvogn – Solbjerg, Høng, Kalundborg

Kl. 2337 hørte en familie, at deres campingvogn blev fjernet fra deres adresse i Solbjerg. Anmelderens mand optog forfølgelsen og fik fat i campingvogn og gerningsmænd i Havrebjerg. Politiet blev tilkaldt til stedet. En 38-årig og en 34-årig mand blev begge sigtet for brugstyveri af campingvognen. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Brand i bil – Høng, Kalundborg

Kl. 0617 brændte en personbil på Borreparken. Det viste sig, at bilen var stjålet i forvejen fra en adresse i Høng. Politiet efterforsker nu sagen, og vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i forbindelse med branden.

 

Anholdelse – Kalundborg

Kl. 2238 anholdt politiet en 28-årig mand fra Kalundborg på Nørre Alle, hvor han generede omkringboende. Politiet blev tilkaldt, og det lykkedes ikke at tale den 28-årige til fornuft, hvorfor han blev lagt i detentionen natten over. Han forventes løsladt tirsdag morgen.

Anholdelse – Kalundborg

Kl. 0047 anholdt politiet en 40-årig mand fra på en adresse på Stejlhøjvej. Forinden havde han optrådt voldeligt og støjende i kvarteret. Den 40-årige blev taget med i detentionen, hvorfra han forventes løsladt i løbet af morgenen.

Mand med våben – Svebølle, Kalundborg

Kl. 1916 fik politiet anmeldelse om, at der ved Svebølle Center løb en mand rundt med et oversavet haglgevær. Der skulle have været flere personer oppe at slås. Manden med geværet var stukket af, men geværet var efterladt og blev overleveret til politiet, da man kom frem til stedet.

Slagsmålet var formentlig startet ved en pub, der blev lukket for resten af aftenen for at undgå yderligere problemer.

Medens politiet var på stedet kom en 22-årig mand fra Ruds-Vedby til stedet. Pgl. var meget provokerende og opfarende, og han blev sigtet for at have råbt efter politiet. Han blev løsladt i løbet af natten.

En 19-årig mand fra Ruds-Vedby led samme skæbne, da han også opførte sig på en måde, der gjorde, at han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han fik en bøde for optræden.

En 46-årig kvinde blev ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendt gørelse n grundet sin provokerende adfærd.

Kl. 1946 blev en 23-årig mand fra Kalundborg anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev også løsladt i løbet af natten med en bøde.

Kl. 2200 anholdt politiet en 32-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for overtrædelse af våbenloven. Pgl. blev anholdt på sygehuset i Slagelse, hvor han var kørt til efter episoden i Svebølle.

Politiet kender ikke motivet til hændelsen. Den 32-årige er fortsat anholdt, og politiets jurister vurderer fredag, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 1258 anholdt politiet en 52-årig mand fra Rødekro, der blev standset i sin lastbil på Juelsmindevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Ung, ukendt pige på skinnerne – Tingvejen, Kalundborg

Kl. 1113 fik politiet en henvendelse om, at et tog næsten havde ramt en ung kvinde, der havde stået midt på jernbaneskinnerne, men som havde flyttet sig i sidste øjeblik. Et tog var kørende med ca. 120 km/t og måtte både bruge hornet og aktivere en katastrofeopbremsning på grund af kvinden, der altså flyttede sig og ikke blev ramt. Politiet ledte i området mellem Tingvejen og Aldersrovej, men fandt ikke den 16-17-årige unge kvinde, som formodes at ville have gjort skade på sig selv.

 

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Jernbanevej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 2330 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Svebølle for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne.

 

 

Indbrud i perioden
Strandengen, Havnsø Strand, Føllenslev Hovedgaden, Høng Hovedgaden, Høng (to steder) Centervej, Høng Slagelsevej, Kalundborg Bøgelundsvej, Rørby, Kalundborg Mosevangen, Kalundborg (3 steder) Slagelse Landevej, Kalundborg Kløvervej, Karlslunde Platanhaven, Svebølle Hornsherredvej, Sæby, Kirke-Hyllinge Tingstedvej, Ugerløse