Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Apr 13, 2018 til Apr 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkobilist uden førerret – Højstedvej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 1120 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Slagelse for kørsel uden førerret og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring til sagerne.

Biltyv påvirket af narkotika under kørsel – Algade, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1900 kontrollerede en patrulje en bilist, der kørte rundt på p-plads ved sukkerfabrikken i Gørlev. Bilen blev ført af en 19-årig mand fra Slagelse, som var påvirket af narkotika under kørslen i bilen. Han blev efter en narkometertest, der indikerede påvirkning af kokain, anholdt og sigtet for narkokørsel i personbilen, som faktisk viste sig at være meldt stjålet fra Hørve dagen før. Den 19-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev afhørt til sagerne, hvorefter han blev løsladt.

Mand stukket med kniv – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 1744 slog 32-årig mand fra Kalundborg alarm til politiet, da han stiklæsioner henvendte sig på en tankstation på Sct. Jørgensbjerg. I en tilkaldt ambulance blev den kvæstede mand bragt til skadestuen til behandling for et overfladisk stiksår i venstre arm. Politiet afspærrede området, da der var blodspor på vejen. Blodsporene førte frem til en nærliggende bolig tilhørende en 27-årig mand fra Kalundborg. Han blev anholdt som mistænkt for at stukket den 32-årige med en køkkenkniv, som politiet fandt på hans bopæl og beslaglagde som bevis i sagen. Den anholdte blev sigtet for grov vold mod den 32-årige, der inden knivstikkeret selv havde henvendt sig på den 27-åriges bopæl for at drøfte en tvist mellem de to parter. Drøftelsen havde udviklet sig til tumult/slagsmål, hvorefter den 27-årige til sidst havde stukket den 32-årige i armen. Efter afhøring blev den 27-årige løsladt, men kan forvente en indkaldelse til retten, når sagen skal afgøres strafferetligt på et senere tidspunkt.

Brand – Kalundborg

Kl. 1524 var der ild i et udhus på Nørre Alle, hvor nogle batterier var sat til opladning. Batterierne var overophedet, og der var gået ild i udhuset, der dog ikke led den store skade. Ingen personer kom noget til ved branden.

Mistanke om forurening – Kalundborg

Kl. 2031 kørte politi og beredskab til Sydhavnen i Kalundborg, hvorfra der var anmeldt, at der var en større forurening i form af olieudslip. Heldigvis kunne indsatslederen fra beredskabet afblæse aktionen, idet der ikke var nogen olieforurening.

Bedrageri – Kalundborg

Søndag den 080418 henvendte en mand sig på en adresse på Ærtebjergvej. Medens manden var der ringede mandens telefon. Manden oplyste efterfølgende, at det var en bekendt, der ringede til ham og tilbød pc’er fra en forretning i Roskilde, der havde haft vandskade. En 50-årig kvinde var interesseret og “købte” en pc for 1500 kr.  Hun har dog aldrig set varen.

Gerningsmanden beskrives som mand, 50 år, 175 cm høj, alm. af bygning, gråt hår.

Politiet kender fremgangsmåden fra adskillige gange tidligere, hvor optakten som regel er en telefonopringning og efterfølgende historie i stil med ovennævnte om vandskade eller lignende. Politiet har en god ide om, hvem gerningsmanden er. Han har tidligere lavet lignende bedragerier mange steder på Sjælland.

Opfordringen skal lyde, at man aldrig betaler “forud” for nogen levering, hvis man ikke har set det, som man vil købe. Adskillige er blevet snydt under lignende omstændigheder som ovennævnte i årenes løb.

Brugstyveri af bil – anholdelse – Kalundborg

Kl. 2323 kørte politiet efter en mindre personbil på Røsnæsvej. Føreren ville ikke standse bilen, og det førte en køretur rundt i Kalundborg med politiet i hælene til Klosterparkvej, hvor tre personer løb fra bilen. Det lykkedes politiet at få fat i bilens fører.

Føreren af bilen, en 21-årig mand fra Kalundborg, havde kørselsforbud og erkendte at have taget nøglerne fra sin far, der havde lånt bilen af en anden. Det førte til en sigtelse for brugstyveri og flere overtrædelser af færdselsloven under kørslen. Han blev løsladt efter afhøring. Sagen afgøres senere i retten.

Indbrud i perioden
Kirkemosevej, Føllenslev Møllehøj, Føllenslev Hovedgaden, Høng Finlandsvej, Høng Fynsvej, Høng Sæbyvej, Sæby, Høng Frederiksberg, Svebølle Enggårdsvej, Ubby, Jerslev Sj.
Nyrupvej, Ugerløse