Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 12-21. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på kvalificeret vold – Høng, Kalundborg

Kl. 1502 bankede det på døren til en adresse i Høng, hvor en 30-årig kvinde lukkede op. Udenfor stod en mand, der svingede med en kniv i retning mod forurettede. Det lykkedes kvinden at træde tilbage og smække døren i, hvilket gjorde, at hun ikke blev skadet. Politiet fik efterfølgende fat i en 43-årig mand fra Høng, der var psykisk ude af balance. Han blev efterfølgende indlagt på psyk. afdeling i Slagelse.

Mistanke om olieforurening – Kalundborg

Kl. 1540 blev anmeldt om et skib, der var sejlet fra Rusland og til Kalundborg. Undervejs havde skibet tilsyneladende ramt en genstand i vandet, og det gjorde, at der var et hul ind til en tank på skibet, hvorfra løb fuelolie ud.

Maritim Assistance Service – der er forsvarets operationscenter og maritimt kontaktpunkt for skibsfarten i og omkring danske farvande – havde kontakt med containerskibet, der sejlede under Bahama flag.

Politiet foretog afhøring på skibet sammen med personale fra miljøskibet Gunnar Seidenfaden. Marinehjemmeværnet deltog ligeledes i aktionen og udlagde flydespærringer i første omgang indtil miljøskibet kom frem til stedet. Det viste sig, at forureningen var af mindre omfang, og det menes, at det er lykkedes at indkredse forureningen, så den ikke gør skade på hverken land eller vand.

Situationen følges op af myndighederne i løbet af onsdag.

Færdselsuheld – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 0937 fik politiet en henvendelse om, at en parkeret bil var blevet påkørt af en bilist, der blot var fortsat fra stedet uden at give sig til kende. Politiet kunne konstatere, at den parkerede personbil havde holdt i vejens højre side. Efter en kort eftersøgning fandt politiet den formodede skadevolders bil parkeret på Møllebakken, hvor politiet også fik kontakt til den uskadte fører – en 70-årig mand fra Kalundborg. Han blev afhørt til sagen og blev af politiet afleveret hos egen læge til en konsultation, da han virkede “omtåget”. Den 70-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen er færdigefterforsket.

Ordensbekendtgørelsen – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1225 indledte to mænd på hhv. 48 og 53 år fra Kalundborg et skænderi i Elmegade ud for apoteket, hvor den 48-årige beskyldte den 53-åriges hustru for at være grim. Det fik den 53-årige til at vælte den 48-årige omkuld, hvorefter de to mænd kom i indbyrdes slagsmål/nævekamp. Politiet sigtede begge kompetanter for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da vidner på stedet oplyste, at de begge var lige aktive i den indbyrdes strid. Begge vil derfor modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Spirituskørsel – Svebølle, Kalundborg

Kl. 2140 anholdt politiet en 30-årig mand fra Store-Fuglede, der blev truffet kørende på Kalundborgvej. Pgl. var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve.

Ulykke i svømmehal – Kalundborg

Kl. 1726 kørte politi og beredskab til svømmehallen i Kalundborg, hvor en 18-årig ung mand fra Kalundborg var reddet op fra bassinet i bevidstløs tilstand. Andre i svømmehallen hjalp til med at yde førstehjælp, og det bevirkede, at manden hurtig kom til sig selv igen. Han blev kørt til undersøgelse på sygehus, men ud fra politiets oplysninger, så har han det godt.

Tilsyneladende havde den 18-årige dykket for længe i bassinet, og det var grunden til, at han fik det dårligt.

Politiet har stor ros til de øvrige tilstedeværende, der ydede en flot indsats i forbindelse med redningsarbejdet. Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen.

Forsøg på tyveri fra udhus – Øresøvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 0839 overraskede en 66-årig kvinde fra Svebølle to unge drenge, som netop havde knust en rude og opbrudt en dør til et udhus, hvor der befandt sig en nyere scooter. Den 66-årige råbte ad drengene, som flygtede fra stedet på en knallert uden nummerplade. De to drenge blev beskrevet som: A: Mand, 15-17 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Fedladen, Iført: rød hue; og B: Mand, 15-17 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: Sort tøj. Politiet fandt ikke de to på knallerten og forsøger nu at få dem identificeret ud fra signalementet.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket drengene på knallerten i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev Odinsvej, Høng Bredgade, Kalundborg Nørre Alle, Kalundborg Bredekildevej, Kalundborg Kløverengen, Viby Sj.
Slagelsevej, Snertinge (2 steder)
Skippingevej, Særslev, Snertinge
Dalbovej, Snertinge
Centret, Svebølle