Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Feb 16, 2018 til Feb 27, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Eskebjerg, Kalundborg.

Kl. 1333 kørte politi og brandvæsen til Kaldredvej, hvor der var ild i et anneks til en ejendom. Der skete ingen skader på personer. Annekset blev svært brandskadet. Branden er formentlig startet ved et pillefyr, der var overophedet.

Humanitær eftersøgning – Bakkendrup, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1627 udsendte politiet en efterlysning af en 61-årig dansk mand, som under ophold hos noget familie i Bakkendrup ved Gørlev var forsvundet fra stedet og sidst var set fredag eftermiddag. Politiet havde lørdag ledt forgæves i nærområdet efter den savnede, der formodedes at være i nedtrykt sindstilstand., og bad nu offentligheden om hjælp til at finde ham. Om søndag var bl.a. en helikopter indsat i eftersøgningen, der endte lykkeligt kl. ca. 1610, da den savnede selv henvendte sig til Københavns Politi. Eftersøgningen blev herefter indstillet, og familien i Gørlev blev underrettet om, at han var fundet i god behold.

Bål men ikke brand – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1533 kørte brandvæsenet til en adresse i Gørlev Mose, hvor der var ild bag en ejendom. Det viste sig, at der var tale om et bål med haveaffald, og ingen bygninger eller andet var i fare for at brænde. “Branden” var set af en forbipasserende, der reagerede på flammerne, og derfor ringede efter hjælp.

Røveri mod supermarked – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1818 slog personalet i supermarkedet Aldi alarm, efter at en røver under trussel med kniv havde forlangt at få nogle penge udleveret. Røveren var kommet ind i forretningen og havde skubbet til kunder ved kassen, da han truede kasseekspedienten med en medbragt kniv og forlangte at få penge. Kasseekspedienten oplyste, at der ikke var penge i kassen og trykkede på alarmknappen, hvorefter røveren flygtede uden udbytte fra stedet. Røveren blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 165-170 cm, Iført: sort regntøj, maskering for mund, Bevæbning: Kniv, talte dansk med accent. Trods intensiv eftersøgning med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, fandt politiet ikke røveren. Hverken kunder eller ansatte led fysisk overlast i forbindelse med røveriforsøget.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området eller
på flugt væk fra supermarkedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Kaldred, Kalundborg.

Kl. 1343 væltede en 53-årig mand fra Eskebjerg med sin knallert og en kasse øl, da han kom kørende på Ahorn Alle i Kaldred. Den 53-årige var påvirket af spiritus. Han fik derfor udtaget en blodprøve. Han kom ikke til skade ved uheldet.

Lov om euforiserende stoffer – Kalundborg

Kl. 2050 foretog politiet ransagning af bopælen tilhørende en 55-årig mand fra Kalundborg, der var mistænkt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Ved ransagningen fandt politiet ca. 34 gram pot, 27 gram hash samt 19 friske hamp-planter med en højde på 30-40 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik beslaglagt de ulovlige stoffer. Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld / spiritus-/narkokørsel – Andaksvej, Kalundborg

Kl. 0954 kontaktede en politimand politiet, fordi han i sin fritid var kommet forbi en forulykket bil ført af en 27-årig mand fra Mørkøv. Der var tale om et solouheld i krydset ved Andaksvej – Ubberup Mark, og den 27-årige var sluppet uskadt fra uheldet. Han var dog påvirket af spiritus og muligt også narkotika, så han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af blodprøver til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Spirituskørsel – Ubby, Kalundborg.

Kl. 1307 standsede politiet en bil på Hovedgaden. Bilen blev ført af en 61-årig mand fra Kalundborg, der viste sig at være påvirket af spiritus. Han fik derfor udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Uro – Kalundborg.

Kl. 0024 blev anmeldt om uro på Nyvangsvej. Politiet sendte flere patruljer til stedet. Sagen endte med, at problemerne blev klaret på stedet. Der var nærmest tale om det, som politiet betegner som husspektakler på åben gade.

Ure fundet i tog – Kalundborg.

Kl. 1435 blev anmeldt om fund af en taske i et tog, der indeholdt Gucci ure. Om de var ægte vides ikke p.t. Politiet har taget urene ind som hittegods. Sagen undersøges nu nærmere.

Målrettet indsats – Kalundborg.

Torsdag morgen og formiddag blev der gennemført en større aktion i Kalundborg, hvor politiet slog til mod otte adresse stort set samtidig.

Tre personer anholdt. En 28-årig mand fremstilles fredag i grundlovsforhør. Der henvises til udsendte pressemeddelelse torsdag.

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev
Tranevej, Høng
Strandbakken, Kalundborg
Fjordbakken, Kalundborg (2 steder)
Poulas Alle, Kalundborg
Kalundborgvej, Holbæk
Slagelsevej, Snertinge
Hegnet, Svebølle
Annexgårdsvej, Ugerløse
Sneppevej, Ugerløse (2 steder)