Så er der igen nyt til plakaten for Kalundborg Rock 2018. Denne gang er det intet mindre end Michael Falch som her kaldes FALCH & DÉT BAND.

“Det er en stor fornøjelse at kunne sætte Michael Falch på scenen i Kalundborg, og et navn som passer godt ind på vores festival her i Kalundborg”, fortæller arrangøren i en pressemeddelelse.

Michael Falch har igennem mange år sendt det ene hits på gaden efter det andet, og seneste medvirken i Toppen af poppen på TV2 er bestemt heller ingen undtagelse for at støde på hans store talent.

Hermed er Kalundborg Rocker nu oppe på 9 stærke navne til årets festival for 2018, og mangler nu kun 2 navne for at fuldende festivalplanen. De  navne er udover Michael Falch, Rasmus Seebach, Dizzy Mizz Lizzy, Hugo Helmig, Scarlet Pleasure, Guitar Rebels, Aura, Skinz samt Dressed for Roxette.

Michael Falch. Foto: Per Rasmussen

Michael Falch har aldrig været bedre!
Med sin medvirken i dette års udgave af Toppen af Poppen og med ungdomserindringerne ’Til grænsen’, som Gyldendal udsendte i oktober, har Michael Falch nu lige så meget gang i karrieren som i sin vilde ungdom i MALURT tilbage i 80’erne. Han har lagt det succesrige eventyr med KrebsFalch bag sig, og med blikket rettet mod sommeren 2018 skruer Michael Falch nu op for energien i eget navn omgivet af DÉT BAND, der regnes for ét af landets absolut stærkeste rockbands.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre! Den garvede rocksanger har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Han er uhyre bevidst om, at rusten aldrig sover, og igen og igen udfordrer han sin lyd og bliver dermed aldrig kun ’én fra gamle dage’. Hans seneste skamroste og prisbelønnede album, ’Pludselig Alting Samtidig’ bevægede sig ud i en meget moderne sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Michael Falch i disse år.

Michael Falch, der engang var frontmand i MALURT, Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene og retsmediciner i ”Rejseholdet”, er blevet 61 år gammel. Men ingen, der har oplevet ham på det seneste, er i tvivl om, at han netop i disse år når nye højder i sin live-optræden. Det er et gnistrende og vitalt rockshow, man oplever – med alle de klassiske Falch-sange som ”Mød mig i mørket”, ”I et land uden høje bjerge”, ”Superlove”, ”Ud af mørket” og ”Den eneste i verden”, der via Toppen af Poppen nu er blevet et hit én gang til.

Med sig i bandet har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste 12 år, guitaristen Lars Skjærbæk, svigersønnen Christoffer Møller på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte århusianske trommeslager Peter Dombernowsky.

Om MICHAEL FALCH & DÉT BAND live skrev BT i en 6-stjernet anmeldelse: “Falch har aldrig været bedre. Hans karriere er løbet over nu fem årtier. Det er lige ud beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.”