Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 19-30. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Svebølle, Kalundborg

Kl. 1752 skete et færdselsuheld i krydset Parcelvej/Frederiksberg, hvor en kvinde holdt for ubetinget vigepligt på Parcelvej og skulle foretage et venstresving ad Frederiksberg i nordlig retning. I forbindelse med dette påkørte en 50-årig mand fra Slagelse kvindens bil, da han kørte på Frederiksberg.

Kvinden blev fløjet til Rigshospitalet med formentlig benbrud m.v. Den 50-årige mand slap fra uheldet uden skader, men blev dog undersøgt på sygehus for en sikkerheds skyld.

Spirituskørsel – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 0705 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Store-Fuglede for spirituskørsel i en personbil fyldt med personer på vej fra et natligt diskoteksbesøg. Den 24-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Truende mand – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 1148 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand truede øvrige tilstedeværende i området, idet han bl.a. skulle true dem med en flaske. En patrulje kørte til stedet og fik kontakt med en 50-årig mand fra Kalundborg, som ifølge anmelderen blot havde opført sig utryghedsskabende. Han blev derfor ikke sigtet for noget i anledning af dagens opførsel, men da politiet lørdag formiddag havde været ud til hærværk i form af punkterede dæk på to biler på p-pladser ved Kvickly og to biler ved Aldi, blev den 50-årige sigtet for dette hærværk, hvor han var mistænkt for at have punkteret bildækkene ved at stikke en kniv i dem. Til sidst kørte politiet den 50-årige hjem, så trygheden i Kordilgade blev genoprettet. Den 50-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Årbygade, Kalundborg

Kl. 1735 var en 33-årig kvinde fra Kalundborg kørt i en personbil ad Årbygade i nordlig retning, men havde tilsyneladende ikke bemærket en flyttebil, der var parkeret i Årbygade i højre side af vejen. Flyttebilens læssebagsmæk var sænket til vandret position i ca. 1 meters højde. Den 33-årige ramte med højre side af sin bil læssebagsmækken, så den gik gennem frontruden. Ingen kom til skade ved uheldet, men da den 33-årige var påvirket af spiritus, blev hun kortvarigt anholdt, sigtet for spirituskørsel og løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen. Hun vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Mistænkeligt forhold – Græshaven, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 2330 undrede en lokal borger sig over, at to mænd gik rundt på vejen og lyste ind i indkørslerne. Politiet kørte til området, men fandt ikke hverken mændene eller noget unormalt i øvrigt.

Brand i frituregryde – Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 1418 kørte brandvæsnet og politiet til ildebrand i en lejlighed på anden sal, hvorfra beboeren – en 67-årig kvinde – havde slået alarm. Brandvæsnet fik reddet kvinden ud fra lejligheden, hvor branden var opstået i køkkenet. Den 67-årige havde varmet en gryde med fritureolie, men olien brød i brand, så ilden via emhætten bredte sig til loftet. Der opstod brand- og sodskader især i køkkenet, så den 67-årige måtte efterfølgende genhuses. Hun var selv sluppet uskadt fra branden.

Narkobilist – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 2349 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
Bjergesøvej, Hørve Møllevangen, Gørlev (3 steder) Bagervænget, Sæby, Høng Kalundborgvej, Holbæk Kystvejen, Kalundborg