Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 12-23. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Bakkendrupvej, Bakkendrup, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0532 onsdag morgen skete der et solouheld, hvor en personbil havde påkørt et hegn og en postkasse på en privat adresse. Politiet kunne på uheldsstedet konstatere, at den forulykkede personbil var forsynet med nummerplader, som burde sidde på et andet køretøj. Føreren af bilen var forsvundet uset fra stedet i ukendt retning, og ved nærmere undersøgelse af selve bilen viste det sig, at bilen var stjålet i Slagelse to dage tidligere. Politiet inddrog nummerpladerne med henblik på ejeren også fra Slagelse, ligesom ejeren af den stjålne bil også blev underrettet om fundet af bilen og anmodet om afhentning af den snarest. Politiet forsøger nu at få føreren og dermed biltyven identificeret ud fra tekniske spor på stedet.

Sur over bortvisning – Algade, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 2043 anmeldte personalet i en ungdomsklub, at en medarbejder var blevet truet på livet af en 15-årig dreng fra lokalområdet. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til den 15-årige, som blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om trussel på livet mod en medarbejder i klubben. Den 15-årige havde ikke fulgt de interne regler i klubben, hvilket blev påtalt og medførte en øjeblikkelig bortvisning. Det blev den 15-årige så sur over, at han fremtog en kniv, som han truede medarbejderen med og samtidig udtalte, at han ville bruge kniven mod medarbejderen. Kniven blev dog ikke brugt, og ingen led fysisk overlast ved hændelsen, som den 15-årige senere vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres. På grund af hans alder vil de sociale myndigheder også blive underrettet om sagen.

Mistænkeligt forhold – Kr. Helsinge Strandvej, Kr. Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0141 fik politiet en anmeldelse fra en lokal kvinde, som havde set en person løbe fra en larmende bil i retning mod hendes garage. Da anmelderen tændte lyset, forsvandt personen i ukendt retning. Politiet kørte til området med flere patruljer og bemærkede undervejs i det fjerne en grålig stationcar forlade området. Politiet fandt dog ikke bilen, men fandt en almindelig personbil efterladt. En hundepatrulje forsøgte at forfølge et spor fra bilen, men det endte blindt. Hvad der faktisk foregik i området, fandt politiet ikke ud af trods undersøgelserne i området.

Forsøg på tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1440 henvendte en person sig en 79-årig kvinde på en adresse på Rørmosevej. En udenlandsk kvinde, der beskrives som 20-30 år forsøgte at komme ind på adressen ved at sige ordet “medicin”, men den forurettede var klar over, at der var noget galt, og hun sørgede for, at den fremmede kvinde ikke kom ind på adressen.

Mand flygtet efter færdselsuheld – Gørlev Landevej / Flaskevejen, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 2212 kørte en 35-årig mand fra Slagelse ad Gørlev Landevej mod syd i en personbil, da han i krydset ved Flaskevejen blev påkørt af en anden personbil. Denne personbil var blevet ført ad Flaskevejen mod vest og ud på Gørlev Landevej, uden at føreren havde overholdt sin ubetingede vigepligt. Uheldet bevirkede, at den 35-åriges bil påkørte et vejskilt. Under alarmering forsvandt føreren af personbilen, der havde forårsaget uheldet, diskret fra stedet til fods. Politiet kom til uheldsstedet for at lede efter føreren, der blev beskrevet som en mand, 20-30 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, iført sort cap, sort jakke og blå cowboybukser. Han havde som følge af uheldet pådraget sig en mindre, blødende skade i panden. Politiet fandt ikke føreren og forsøger nu via bilejeren at finde frem til ham. Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet .

Vold – Høng, Kalundborg

Kl. 2135 anholdt politiet en 37-årig mand fra Holbæk, der i en bus på vej mod Kalundborg slog på en 36-årig kvinde fra Kalundborg. Kvinden kom ikke alvorligt til skade ved hændelsen.

Volden fandt sted kl. 1903 og politiet fandt senere på aftenen frem til gerningsmanden, der blev anholdt i Høng. Den 37-årige blev løsladt i løbet af natten efter afhøring, hvor han tilstod volden.

Politiet har ikke flere oplysninger om sagen.

Brand i frituregryde – Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 1418 kørte brandvæsnet og politiet til ildebrand i en lejlighed på anden sal, hvorfra beboeren – en 67-årig kvinde – havde slået alarm. Brandvæsnet fik reddet kvinden ud fra lejligheden, hvor branden var opstået i køkkenet. Den 67-årige havde varmet en gryde med fritureolie, men olien brød i brand, så ilden via emhætten bredte sig til loftet. Der opstod brand- og sodskader især i køkkenet, så den 67-årige måtte efterfølgende genhuses. Hun var selv sluppet uskadt fra branden.

Narkobilist – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 2349 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld – Røsnæsvej, Kalundborg

Kl. 2013 fik politiet en melding om et færdselsuheld, hvor en bil var forulykket i en privat indkørsel / have. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Kalundborg under kørsel ad Røsnæsvej mod sydøst efter en overhaling af en anden bilist mistede herredømmet over sin varebil. Han standsede derefter inde i indkørslen og en have på en privat adresse. Den 21-årige var kommet til skade og blev i en ambulance bragt til skadestuen i Holbæk til behandling for benbrud og indre kvæstelser. Ingen andre trafikanter var direkte involveret i uheldet.

14-årig med kniv om natten – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 0207 bemærkede en patrulje et par unge komme ud fra butikken på en tankstation. På grund af tidspunktet henvendte politiet til dem. Der var tale om en 18-årig mand fra Slagelse og en 14-årig dreng fra Kalundborg. Den 14-årige var i besiddelse af en ulovlig kniv, ligesom politiet også fandt indikationer på, at han røg hash. Politiet beslaglagde den ulovlige kniv og afhørte ham til overtrædelse af knivloven. Han kunne ikke sigtes for overtrædelsen, da han er under den kriminelle lavalder på 15 år. De sociale myndigheder vil blive underrettet om sagen, ligesom den 14-åriges værge også blev underrettet straks.

 

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 1647 kørte en 51-årig mand fra Kalundborg i en personbil i nordvestlig retning og ind i en rundkørsel, hvor han overså, at en 11-årig dreng fra Kalundborg befandt sig i fodgængerfeltet. Drengen gik i vestlig retning og blev efter påkørslen bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men han var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Den 51-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Forsøg på tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1944 modtog politiet anmeldelse fra Møllehaven, hvor en mand kl. 1200 kom ind i på en adresse under påskud af at skulle kigge på den 82-årige kvindelige forurettedes vinduer. Manden beskrives som udlænding, talte dansk med accent, brunlig hud. Manden lånte papir og en blyant. Han forlod stedet kort efter. Der var ikke forsvundet noget fra stedet.

Færdselsuheld med flugt – Kalundborg

Kl. 0750 skete et færdselsuheld på Holbækvej, hvor en særtransport med en bredde på over seks meter kørte ad Holbækvej i østlig retning. En modkørende skulle passere transporten og ramte i den forbindelse transporten, hvor en træstolpe på transporten røg af og ramte en tredje bil. Skadevolderen, der kørte i en gul Fiat Panda, stak af fra stedet uden at give sig til kende.

Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Tricktyveri – Ubby, Kalundborg

Kl. 1519 kom en udenlandsk kvinde 40-50 år gammel, kraftig af bygning, østeuropæisk udseende, ind på et plejecenter på Enggårdsvej hos en 82-årig kvinde. Den udenlandske kvinde lagde et tæppe på den 82-åriges hænder, og det lykkedes den falske sygeplejerske at stjæle et Omega ur fra kvindens håndled, samt 5000 kr. fra en pung.

Politiet efterforsker nu begge tricktyverisagerne, som ikke kan afvises at have en sammenhæng, selv om der er forskellige alder på gerningskvinderne. Igen skal politiets gode råd lyde, at man ikke lukker fremmede ind på sin adresse, som man ikke på forhånd har aftale med.

Færdselsuheld – Hallas Alle / Haralds Alle, Kalundborg

Kl. 1023 kørte ambulancepersonale og politiet til et færdselsuheld, hvor en fodgænger var blevet påkørt. En 42-årige kvinde gik i et fodgængerfelt og blev under passagen påkørt af en gaffeltruck ført af en 59-årig mand fra Næstved, der foretog et venstresving fra Haralds Alle ind over fodgængerfeltet. Fodgængeren pådrog sig en flænge i hovedet og blev kørt på skadestuen til fornøden behandling.

Uventet besøg i haven – Nøragervej, Reerslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1958 oplyste en beboer på Nøragervej, at en trailer med en minegraver på var efterladt i hans have, efter at traileren formentlig var tabt fra en varebil og kørt gennem et stengærde. Da beboeren ville tale med føreren af varebilen, kørte varebilen fra stedet uden traileren, som blev efterladt. Traileren viste sig at være forsynet med en nummerplade fra en anden trailer, og minigraveren viste sig at være stjålet fra et udlejningsfirma. Både trailer og minigraver blev bugseret væk fra stedet med henblik på udlevering til rette ejer. Politiet leder nu efter varebilen, der blev beskrevet som hvid og formentlig af mærket Toyota Hiace. Føreren af varebilen flygtede i retning mod Jyderupvej.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket den hvide varebilen under flugten fra uheldsstedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Bjergesøvej, Hørve Søndergade, Kr. Helsinge, Gørlev Sæbyhøjvej, Sæbyhøj, Høng Annexgårdsvej, Ugerløse