Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 8-16. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold – Bjerge Sydstrand, Kalundborg

Kl. 1534 bemærkede et vidne en mand, der formentlig er af østeuropæisk afstamning, idet manden talte et udenlandsk sprog, da anmelderen kontaktede ham. Manden gik rundt i kvarteret ved Lyngager og muligt tog billeder af huse m.v. Politiet kørte til stedet, men manden blev ikke truffet.

Politiet vil gerne rose vidnet for sin handlemåde, der er helt i tråd med anbefalingerne for Nabohjælp, hvor det anbefales, at man spørger mistænkelige personer, om der er noget, som man kan hjælpe med.

 

Brand – Føllenslev, Kalundborg

Kl. 1422 kørte politi og brandvæsen til Eskebjergvej, hvor der var ild i en lade ved en landsbrugsejendom. Laden nedbrændt, men øvrige bygninger led ingen skade. Brandårsagen er p.t. ukendt.

Forsøg på tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1440 henvendte en person sig en 79-årig kvinde på en adresse på Rørmosevej. En udenlandsk kvinde, der beskrives som 20-30 år forsøgte at komme ind på adressen ved at sige ordet “medicin”, men den forurettede var klar over, at der var noget galt, og hun sørgede for, at den fremmede kvinde ikke kom ind på adressen.

Mand flygtet efter færdselsuheld – Gørlev Landevej / Flaskevejen, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 2212 kørte en 35-årig mand fra Slagelse ad Gørlev Landevej mod syd i en personbil, da han i krydset ved Flaskevejen blev påkørt af en anden personbil. Denne personbil var blevet ført ad Flaskevejen mod vest og ud på Gørlev Landevej, uden at føreren havde overholdt sin ubetingede vigepligt. Uheldet bevirkede, at den 35-åriges bil påkørte et vejskilt. Under alarmering forsvandt føreren af personbilen, der havde forårsaget uheldet, diskret fra stedet til fods. Politiet kom til uheldsstedet for at lede efter føreren, der blev beskrevet som en mand, 20-30 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, iført sort cap, sort jakke og blå cowboybukser. Han havde som følge af uheldet pådraget sig en mindre, blødende skade i panden. Politiet fandt ikke føreren og forsøger nu via bilejeren at finde frem til ham. Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet .

Vold – Høng, Kalundborg

Kl. 2135 anholdt politiet en 37-årig mand fra Holbæk, der i en bus på vej mod Kalundborg slog på en 36-årig kvinde fra Kalundborg. Kvinden kom ikke alvorligt til skade ved hændelsen.

Volden fandt sted kl. 1903 og politiet fandt senere på aftenen frem til gerningsmanden, der blev anholdt i Høng. Den 37-årige blev løsladt i løbet af natten efter afhøring, hvor han tilstod volden.

Politiet har ikke flere oplysninger om sagen.

Færdselsuheld – Høng, Kalundborg

Kl. 1821 blev anmeldt om færdselsuheld på Sæbyvej ved Høng, hvor en 59-årig mand fra Ruds-Vedby kørte ad Sæbyvej mod syd, da han påkørte en bus, der blev ført af en 65-årig mand fra Omø. En passager var netop i færd med at stige af bussen.

Den 59-årige blev kørt til behandling på sygehus. Politiet kender ikke mandens tilstand p.t.

Forsøg på tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1944 modtog politiet anmeldelse fra Møllehaven, hvor en mand kl. 1200 kom ind i på en adresse under påskud af at skulle kigge på den 82-årige kvindelige forurettedes vinduer. Manden beskrives som udlænding, talte dansk med accent, brunlig hud. Manden lånte papir og en blyant. Han forlod stedet kort efter. Der var ikke forsvundet noget fra stedet.

Færdselsuheld med flugt – Kalundborg

Kl. 0750 skete et færdselsuheld på Holbækvej, hvor en særtransport med en bredde på over seks meter kørte ad Holbækvej i østlig retning. En modkørende skulle passere transporten og ramte i den forbindelse transporten, hvor en træstolpe på transporten røg af og ramte en tredje bil. Skadevolderen, der kørte i en gul Fiat Panda, stak af fra stedet uden at give sig til kende.

Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Tricktyveri – Ubby, Kalundborg

Kl. 1519 kom en udenlandsk kvinde 40-50 år gammel, kraftig af bygning, østeuropæisk udseende, ind på et plejecenter på Enggårdsvej hos en 82-årig kvinde. Den udenlandske kvinde lagde et tæppe på den 82-åriges hænder, og det lykkedes den falske sygeplejerske at stjæle et Omega ur fra kvindens håndled, samt 5000 kr. fra en pung.

Politiet efterforsker nu begge tricktyverisagerne, som ikke kan afvises at have en sammenhæng, selv om der er forskellige alder på gerningskvinderne. Igen skal politiets gode råd lyde, at man ikke lukker fremmede ind på sin adresse, som man ikke på forhånd har aftale med.

Færdselsuheld – Hallas Alle / Haralds Alle, Kalundborg

Kl. 1023 kørte ambulancepersonale og politiet til et færdselsuheld, hvor en fodgænger var blevet påkørt. En 42-årige kvinde gik i et fodgængerfelt og blev under passagen påkørt af en gaffeltruck ført af en 59-årig mand fra Næstved, der foretog et venstresving fra Haralds Alle ind over fodgængerfeltet. Fodgængeren pådrog sig en flænge i hovedet og blev kørt på skadestuen til fornøden behandling.

Uventet besøg i haven – Nøragervej, Reerslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1958 oplyste en beboer på Nøragervej, at en trailer med en minegraver på var efterladt i hans have, efter at traileren formentlig var tabt fra en varebil og kørt gennem et stengærde. Da beboeren ville tale med føreren af varebilen, kørte varebilen fra stedet uden traileren, som blev efterladt. Traileren viste sig at være forsynet med en nummerplade fra en anden trailer, og minigraveren viste sig at være stjålet fra et udlejningsfirma. Både trailer og minigraver blev bugseret væk fra stedet med henblik på udlevering til rette ejer. Politiet leder nu efter varebilen, der blev beskrevet som hvid og formentlig af mærket Toyota Hiace. Føreren af varebilen flygtede i retning mod Jyderupvej.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket den hvide varebilen under flugten fra uheldsstedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.</ em>

Indbrud i villa – Kalundborg

Kl. 2254 vågnede en 32-årig kvinde i en villa på Gl. Hovvej, hvor der pludselig stod en person i soveværelse. Pgl. løb fra stedet, da den 32-årige vågnede op. Det viste sig, at et vindue var opbrudt til stedet, hvorfor er stjålet en pc. højttalere, smykker m.v.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, ca. 185 cm. høj, almindelig af bygning iført sort elefant hue, lys hættetrøje og lyse “baggy” bukser. A havde en lygte i hånden.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Hovedgaden, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 0302 anholdt og sigtede politiet en 35-årig mand fra Jerslev Sj. for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Den 35-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Brand – Kalundborg

Kl. 0910 blev anmeldt om brand i villa på Holbækvej, hvor der var brand i en treetagers ejendom. Brandårsagen skyldes en tørretumbler i ejendommens kælder. Hele huset fyldt med røg, og politi og brandvæsen fik alle beboere ud fra stedet i god behold.

Spirituskørsel – Ubby, Kalundborg

Kl. 2101 anholdt politiet en 49-årig kvinde fra Høng, der kørte i bil på Hovedgaden. Kvinden var påvirket af spiritus, og hun fik udtaget en blodprøve, før hun igen blev løsladt.

Uro – Kalundborg

Kl. 0335 anholdt politiet en 46-årig mand fra Sunds, der optrådte på et værtshus i Skibbrogade. Pgl. var påvirket af spiritus, hvorfor han blev lagt i detentionen til afsvaling. Han blev løsladt i løbet af morgenstunden.

Indbrud i perioden
Søndergade, Kr. Helsinge, Gørlev Dybekær, Gørlev Gl. Hovvej, Kalundborg Annexgårdsvej, Ugerløse