Igen i 2018 står CF Event, samt holdet bag (Simon Rugbjerg Andersen, Anders Kjærulff, og Jeppe Lodall), for fejringen af Sankthans i Kalundborg Havnepark. Det skriver CF Event i en pressemeddelelse:

CF Event greb i 2017 en unik chance for at byde ind på at holde Sankthans-fest, da foreningerne bag den traditionsrige sankthans-fest på Gisseløre (Lions samt St. Georgsgildet) ophørte deres mangeårige tradition for afholdelse af Sankthans. Vi valgte at gribe en bold som Borgmester Martin Damm spillede ud kort før selve dagen. Og ved fælles hjælp fik vi stablet et godt arrangement på benene, som – på trods af halvkedeligt vejr – trak omkring 1500 mennesker til. Det var lidt af en satsning for CF Event, men endte faktisk med et beskedent overskud.

Foto: CF Event

CF Event vælger igen i år at byde ind på arrangementet, og i år trækker vi endnu mere af læsset selv. Vi er så heldige, at der spilles flere VM-kampe samme dag, som vi viser på storskærmen i havneparken. Så der er lagt op til en rigtig fest med både bål, fodbold og mad/drikke.

Vi vil ligesom sidste år sørge for at få engageret nogle forskellige madboder af forskellig karakter, den første leverandør har meldt sig på banen, nemlig Slagter Jacob, som har lovet at medbringe lidt forskellige hjemmelavede lækkerier.

Der vil som sidst være livemusik (navnet offentligøres senere), masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, mulighed for at købe drikkelse, snacks mv. Og naturligvis med 100% gratis adgang til festpladsen. Vi har evalueret på sidste års arrangement og lyttet til de tilbagemeldinger, vi har fået, hvilket betyder at der igen vil være et børnebål, der vil denne gang blive sunget midsommervise ved bålet og ikke fra scenen, og hvem ved, måske vi kan få folk med på nationalmelodierne i forbindelse med fodboldkampen.

I modsætning til sidste år falder Sankt Hans i år på en lørdag, hvilket også gør det muligt for os at starte festlighederne op tidligere på dagen (endeligt tidspunkt er ikke afgjort endnu).

“Vi var rigtig glade for arrangementet sidste år,” siger Cathrine Sinding fra Kultur & Fritid, Kalundborg Kommune. “Det var rigtig vellykket, og det viste hvor meget vi kan, når vi samarbejder i havneparken.” “Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med CF Event om Sankthans igen i år. Det er den første i en række af aftaler, som vi glæder os til at offentliggøre,” slutter Cathrine Sinding.

CF Event I/S er en lokal totalleverandør i alt indenfor event, lyd og lys. De holder til i Kalundborg.