Dyrehøj Vingaard runder 100 år, og det fejres hele september måned

Fejringen kulminerer lørdag d. 30/9 kl. 18.00 med et brag af en traditionel suppe-steg-og-lagkage fødselsdagsmiddag med underholdning af Kalundborg Revyen.

Nedenfor ses menuen og, måske væsentligst, vinene, der ledsager det hele.

Forret
Hjemmelavet oksekødssuppe

Vin
RÖS Cuvée Rosé 2015
RÖS Cabernet Cortis 2016

Hovedret
Sprængt oksebryst med peberrodssauce

Vin
RÖS Solaris 2016
RÖS Solaris Reserve 2016

Underholdning af Kalundborg Revyen

Dessert
Fødselsdagslagkage

Vin
RÖS Solaris Prestige 2016

Kaffe og avec
RÖS edelbrand frugtbrændevin eller RÖS likør

Bestil billet her.

 

Foto: Dyrehøj Vingaard