Snart semesterstart for forfatterskolen. Kan du lide at skrive, eller kender en, der kan, så læs med her:

“Forfatterskolen for unge” starter ny sæson d. 11. september, og der er stadig ledige pladser til unge ml. 12 og 18 år, som elsker at skrive.

Forfatterskolen for unge holder til i Multihuset og varetages af Kalundborg Biblioteker. Eleverne får undervisning af professionelle forfattere, der træner de unge forfatterspirer i at skrive i alle mulige genrer, f.eks. fantasy, gyser, digte, realisme, fanfiction, kærlighedshistorier, krimi eller andre genrer, som holdet interesserer sig for. Eleverne lærer også om f.eks. personopbygning, synsvinkler, at skrive med alle sanser og at skabe et spændende plot.

Holdet af forfatterspirer bliver taget under vingen af forfatter, Charlotte Weitze, der senest har gjort sig bemærket med klimaromanen “Den afskyelige”. Man kan læse mere om Charlotte Weitze her: http://www.litteratursiden.dk/forfattere/charlotte-weitze

“Man skal også regne med, at der bliver lidt hjemmearbejde,” fortæller Charlotte Weitze. “Og du skal være klar til at læse dine tekster op for de andre elever og modtage respons. Men vi gør meget ud af at skabe en god stemning på holdet, så alle føler sig trygge og på den måde kommer ud over rampen med deres historier.”

Eleverne på forfatterskolen får også mulighed for at deltage i litteraturfestivalen LittTalk på Vallekilde Højskole og at få en tekst trykt i en antologi, som bliver produceret i samarbejde med de andre forfatterskoler på Midt- og Vestsjælland.

Forfatterskolen starter mandag d. 11. september kl. 17-20 og undervisningen vil primært ligge mandage kl. 17-20.

Det koster 600 kr. at gå på Forfatterskolen for unge. Prisen dækker undervisning og forplejning frem til sommeren 2018.

Se mere i denne film: https://youtu.be/KewPbkI9L5k

Tilmelding sker via dette link: https://forfatterskolenforunge.wordpress.com/kalundborg/163-2/

Yderligere information: https://forfatterskolenforunge.wordpress.com/kalundborg/

Foto: Forfatterskolen for unge
Foto: Forfatterskolen for unge