Odsherred Teater præsenterer teaterforestillingen Nina, kære Nina

Forestillingen ”Nina, kære Nina” er en stribe rørende, smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden krydret med sange om den forbandede, foruroligende, flyvske og helt uundværlige kærlighed.

I samarbejde med områdets forsamlingshuse har Kalundborg Kommune søsat projektet “Liv i Forsamlingshusene,” et projekt, der skal gøre det muligt at bringe professionelle og andre kvalitative kulturtilbud ud i kommunens mindre samfund. I forbindelse med dette projekt har Odsherred Teater sponsoreret en række opførelser af “Nina, kære Nina.”

Odsherred Teater fortolker, efter personlige interviews, en række borgeres kærlighedshistorier, og det er blevet til en perlerække af humoristiske og bevægende beretninger og smukke sange om den helt uundværlige kærlighed.

I en tid, hvor mure bygges og afstanden mellem mennesker til tider føles større og større, kan det føles livgivende at zoome ind på det, der stadig samler os mennesker: Det vi har tilfælles, den stærkeste lim os i mellem – kærligheden i alle dens mange facetter. Det kan være den stormende førstegangsforelskelse, eller oplevelsen ved at skrive sammen med et menneske man endnu aldrig har mødt i virkeligheden – eller den rislende glæde man endnu af og til mærker, når man kigger på den person, man har levet sammen med i mange år.

Det kan være kærligheden til den elskede, man har mistet, som nu bor i den røde urne i vindueskarmen, som man taler med hver dag, og bare ikke kan få sig til at sætte i jorden, kærligheden til et barn, et barnebarn eller til sine forældre – eller bare kærligheden til selve det at vågne hver morgen og være i live.

Odsherred Teater besøgte sidste år en række forsamlingshusene i Kalundborg med forestillingen ”Historien om en Sang.” Forestillingen blev rost fra alle sider. Også denne gang er skuespillerne Mei Oulund og Henrik Ipsen på scenen sammen med Vibeke Aggeboe på tangenterne.

Odsherred Teater fik mange dejlige tilbagemeldinger på ”Historien om en Sang,” og glæder sig meget til at besøge Kalundborgs forsamlingshuse igen.

Henover efteråret kan “Nina, kære Nina” opleves 5 forskellige steder i Kalundborg Kommune:
  •   Torsdag d. 14. september kl. 19.30 ( Fællesspisning kl. 18.00): Ubby Forsamlingshus, Hovedgaden 19, Jerslev
  •   Fredag d. 15.september kl. 20.30: Gimle Kulturhus, Gl. Stationsvej 12, Føllenslev
  •   Fredag d. 22. september kl. 19.30: Hallebyore Mødested, Orevej 2, Jyderup
  •   Tirsdag d. 26. september kl. 19.30 (Fællesspisning kl. 18.00): Kirke HelsingeForsamlingshus, Helsingevej 78, Gørlev
  •   Onsdag d. 27. september kl. 19.30 ( fællesspisning kl. 18.00): Svallerup Forsamlingshus, Svallerup Landevej 19, Kalundborg.

Forestillingen spiller igen i januar måned 2018 i en række forsamlingshuse i Kalundborg Kommune.

Læs mere og få informationer om billetkøb via dette link

 

 

Foto: Liv i forsamlingshusene / Odsherred Teater

“Nina kære NIna” Foto: Mie Neel