Foto: VisitVestsjælland

Har du endnu ikke oplevet naturskønne Sprogø – så har du muligheden nu. Det er kun muligt at besøge Sprogø på en guidet tur.

Du kan stadig nå at reservere en billet til en af de udbudte busture til Sprogø, turene er fastlagt på lørdage fra den 8. juli og frem til 12. august 2017.

Har du kørt over Storebæltsbroen, kigget på den lille ø Sprogø med fyrtårnet og blevet nysgerrig på hvad den rummer? Eller måske har du læst Jussi Adler Olsens bog ”Journal 64” om Nete som blev anbragt på Sprogø og er blevet interesseret i historien?

Oplev selv de fantastiske og ikke mindst historiske rammer sommeren igennem, på alle ture er du ledsaget af guider, der kender ø særlig godt, og har masser af gode historier i ærmet.

Program
Turen begynder med besøg på Gl. Sprogø, hvor jeres guide vil vise rundt til fods. Her går turen blandt andet forbi fyrtårnet og pigehjemmet. Begge dele ses udefra. Bagefter køres der til Ny Sprogø med et eller to stop indlagt. Busturen varer 3 timer og starter og slutter på Caspar Brands Plads i Korsør bymidte.

Book NU – online
Turene kan bookes hurtigt og nemt på bookingportalen på Sjællands Vestkyst hjemmeside www.sjællandsvestkyst.dk.