Langbordsspisning på Danhostel Kalundborg sluttede sæsonen med maner.

Der blev meldt udsolgt, alle stole var solgt til rødbeder og frikadeller. Der blev serveret almindelige frikadeller, fiskefrikadeller og vegetarfrikadeller.

Russisk rødbedesuppe med rygeost og wasabinødder, herud over 8 lune og kolde retter med rødbede som en vigtig ingrediens. Ulrikka og Jens Worsøe nævner bl.a. bagte rødbeder med peberrodscreme, rødbede carpaccio med æblenøddepesto. Det har været en stor fornøjelse for os, udtaler Ulrikka og Jens, at så mange Kalundborggensere deltager i den månedlige langbordsspisning. Det fortæller os, at rigtig mange sætter pris på god mad, med mange økologiske råvarer, lavet fra bunden. Aftenen sluttede traditionen tro, med kaffe og kage, naturligvis med rødbede.

Vandrerhjemmets gode køkken træffes hele sommeren på Bistro Bispegården. Danhostel Kalundborg starter den 7. sæson for langbordsspisning i september

Foto: Danhostel Kalundborg