Biblioteksklubben holder foredrag med Palle Bruun og byvandring med Peter Hermann

Biblioteksklubben inviterer sine medlemmer til to spændende arrangementer i uge 13; nemlig et kunstforedrag med Palle Bruun d. 28. marts og en byvandring med Peter Hermann d. 31. marts.

Palle Bruun

Palle Bruun: Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen
Palle Bruun holder et spændende foredrag om kunst og kunstnere på Kalundborgegnen. Foredraget bliver i forbindelse med biblioteksklubbens klubmøde d. 28. marts. Palle Bruun inviterer på en spændende rejse rundt i kunsten på Kalundborgegnen med historier om kunstnere, deres værker og relationer gennem de seneste 200 år. Emner som Hellenerbevægelsen og den lokale kunstformidling vil også blive berørt.

Ved samme lejlighed vil biblioteksklubbens medlemmer have mulighed for at komme med forslag til kommende arrangementer og ture i klubregi.

Peter Hermann: Byvandring
Fredag d. 31. marts 2017 kl. 15 inviterer biblioteksklubben sine medlemmer med på byvandring i den gamle del af Kalundborg. Med udgangspunkt fra Esbern Snare-statuen går vi en tur rundt i Højbyen, hen over Torvet, gennem de gamle gader Præstegade, Adelgade og Munkesøgade, besøger Stenhuset i Præstegade, Vor Frue Kirke, by-modellen på Kalundborg Museum og Ruinparken. Vi kommer tillige forbi Bispegården og Det Gamle Rådhus, går videre til resterne af Kalundborg Slot og slutter af foran Kalundborg Bibliotek med en kort fortælling om Kålund Kloster.

Esbern Snare

Baggrund
Biblioteksklubben blev stiftet i august 2015, og har netop rundet 2500 medlemmer.

Biblioteksklubben afholder kulturmøder, hvor medlemmerne er blevet taget med på råd om indholdet. Mange af de tilbud som Kalundborg Biblioteker har, udspringer på baggrund af dialog med klubbens medlemmer. Busture til Sprogø og Krimimessen er eksempler på dette.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Begge arrangementer er kun for medlemmer af biblioteksklubben. Det er gratis at blive medlem, og man kan melde sig ind på kalundborgbib.dk/klub. Det er også her man tilmelder sig de to arrangementer.

Der er begrænsede pladser, så det er vigtigt, at man tilmelder sig.

Foredrag med Palle Bruun
Tirsdag d. 28. marts kl. 18-21.
Sted: Kalundborghallernes restaurant, Munkesøgade 3, Kalundborg.
Pris: 50 kr. inkl. sandwich, kaffe/te, lidt sødt til tanden. Der er mulighed for at købe drikkevarer.
Tilmelding via www.kalundborgbib.dk/klub

Byvandring med Peter Hermann
Fredag d. 31. marts kl. 15-17.
Mødested: Torvet, Kalundborg, ved Esbern Snare-statuen.
Pris: 25 kr.
Tilmelding via www.kalundborgbib.dk/klub