Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jan 18, 2017 til Jan 25, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Trafik til ulempe – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1730 blev anmeldt om, at der køres race på Roevej. Politiet kørte til stedet, og det lagde en dæmper på lysten til at køre for stærkt. Der blev ikke optaget rapporter på stedet.

Brand – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1447 kørte politi og brandvæsen til Bytorvet i Gørlev, hvor der var røgudvikling. Det viste sig, at en målertavle var overophedet, hvilket var årsag til røgudvikling. Stedet blev udluftet, og der var ingen skade.

Trusler på livet – Høng, Kalundborg.

Kl. 2045 anholdt politiet en 61-årig mand fra Høng, der sigtes for trusler. Han havde forinden sagt, at han ville skyde nogle i Høng, så han kunne komme i fængsel. Den pgl. har overnattet hos politiet, og politiets jurister vil fredag vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Uro – Kalundborg.

Kl. 2355 var politiet Esbern Snaresvej, hvor en gruppe unge opførte sig højtråbende og provokerende. En 24-årig mand fra Kalundborg optrådte ekstra provokerende, og han fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Beruser – Kalundborg.

Kl. 1416 blev politiet sendt til Kalundborg Station, hvor en 21-årig franskmand, der var beruset,havde optrådt i toget fra København. Han ville ikke forlade toget på trods af flere forsøg fra DSBs personale.

Han forlod dog toget på et tidspunkt, og politiet fik fat i ham på stationen. Politiet fandt på daværende tidspunkt ikke grundlag for at anholde manden.

Senere fik politiet anmeldelse om yderligere episoder med den 21-årige:

I forbindelse med kontakten med DSB-personalet i Kalundborg, havde han havde fat i en kvindelig ansats bryst. Det viste sig, at den 21-årige tidligere på togturen havde spyttet på en togfører ved Holbæk station, ligesom han havde blottet sig over for en 14-årig pige i toget.

Sagen følges nu op efterfølgende af politiet.

Overtrædelse af restaurationsloven – Kalundborg.

Kl. 1628 var politiet på et pizzeria i Skibbrogade, hvor en 44-årig mand fra Kalundborg opførte sig meget truende og i øvrigt var beruset. Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og bortvist fra stedet.

Vold – Kalundborg.

Kl. 2245 blev en 22-årig mand fra Kalundborg udsat for vold af en 12-15 unge i mørkt tøj med hætter for ansigterne. Pgl. blev slået og sparket. Han blev kørt til sygehus til nærmere undersøgelse. Forurettede er ikke kommet alvorligt til skade ved volden, der fandt sted på Kordilgade over for nr. 2. Motivet til voldshandlingen kendes ikke.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har oplysninger om sagen. Ring til politiet på 114.

Blinde passagerer – Kalundborg.

Kl. 1200 onsdag fik politiet oplysninger om, at et stort skib lå ankret op ud for Kalundborg. Ombord var fire blinde passagerer fra Nigeria, der var kommet uset ombord i Lagos og havde gemt sig i lastrummet. Undervejs, havde besætningen opdaget de blinde passagerer, og politiet blev tilkaldt og sejlet ud til skibet.

De fire mænd, der er i alderen22-25 år blev sejlet i land. De søgte asyl i Danmark, og deres sager behandles nu i det regi.

Færdselsuheld – Jorløse, Kalundborg.

Kl. 1019 fandt en anmelder en bil, der var kørt ned ad en skrænt på Øresøvej ved Åvej. Bilen var kold, og der var ingen personer ved bilen.

Kl. 1330 bemærkede en anmelder en blå og en hvid bil ved den førstnævnte bil. Der var nu brand i den forulykkede bil, der udbrændte. Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vi vil meget gerne høre fra flere vidner, der kan bidrage med oplysninger. Ring på 114.

Mistænkeligt forhold – Kalundborg.

Kl. 1704 blev anmeldt fra Klosterparkvej, at der var 3-4 unge, der lyste gennem et vindue med et laserlys. Det var også sket fredag og lørdag. Den 46-årige forurettede mand mente, at der var tale om en ca. 13-årig dreng, der havde lyst med laserlyset.

Sagen kan give anledning til, at forældre i området tager en snak med deres børn om, at det kan være meget farligt at blive lyst i øjnene med laserlys, hvorfor man som forældre bør sørge for, at ens børn ikke laver den slags.

 

Indbrud i perioden
Strandparken, Havnsø, Føllenslev
Skolevej, Sæby, Høng
Gl. Hovvej, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg
Præstegade, Kalundborg
Kløvermarken, Hvalsø
Firkløvervej, Lille-Skensved
Bakken, Særslev, Snertinge
Hækkemosen, Særslev, Snertinge
Bakkekammen, Snertinge