Kalundborg IF er igen i 2017 klar med træningsforløb målrettet begyndere. Tirsdag d. 31. januar 2017 går det løs med Begynderholdet; et hold for den absolutte nybegynder, der fra start kan løbe 5-10 min.

Synes du også, at det kan være svært at få trænet regelmæssigt, og vil du gerne lære at løbe? Er du startet op for dig selv og gået lidt i stå? Så skulle du starte med at løbe sammen med Begynderholdet i Kalundborg IF Atletik og Motion.

Bliv motiveret af engagerede løbetrænere
Der trænes fast 3 gange om ugen; hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 10.00 fra Klubhuset ved Munkesø Stadion. Træningsforløbet varer 15 uger og rundes af med deltagelse i Røsnæs Løbet d. 12. maj 2017

“Det er hyggeligt og motiverende med fællesskabet, og det at have nogen at løbe med på næsten alle niveauer og i alle aldre og at vide, at der står nogen ved klubhuset og venter på, at man kommer. Det gør det lidt sværere at vælge sofaen”, siger Mette Gildberg, som er en af de to trænere på Begynderholdet.

Sæt et løbemål, der passer til dig
Når det nye hold starter op, håber Kalundborg IF at se mange løbere, der plejer at løbe alene eller aldrig for alvor er kommet i gang.

“Vi starter normalt begynderløb op to gange om året, og vi prioriterer det højt, for det er vigtigt at have et tilbud rettet mod begyndere. Mange får startet på for højt et niveau, det kan resultere i overbelastning eller skader. På Begynderholdet hos os går vi stille og roligt til værks, men alle vil hurtigt kunne mærke forbedret form”, siger Mette Gildberg.

Løb lokalt
Det kan være svært at holde fastholde de gode løbeintentioner, eller måske kæmper man med motivationen og savner inspiration til at komme videre.

“Nu får borgerne i og omkring Kalundborg muligheden for at starte løb op med struktureret og alsidig træning. Der lægges vægt på sjov, social og seriøs træning. Deltagerne får en fast træningsrutine, styrke til hele kroppen og en oplevelse af løbeglæde”, siger Christina Otto Jensen, løbekonsulent i Bevæg dig for livet – Løb.

Skal du også i gang?
Find alle nødvendige oplysninger og tilmeld via www.dgi.dk/loeb-med

Fleksibel træning med GoRun
Den sidste weekend i februar gør Kalundborg IF det endnu mere fleksibelt at komme ud og bevæge sig i fællesskab med andre. Klubben starter nemlig GoRun Kalundborg op. Det er helt præcist et nyt, enkelt og gratis gå- og løbekoncept til alle uanset forudsætninger. GoRun Kalundborg sker hver lørdag og søndag kl. 10.00 i Kystskoven. Læs mere om GoRun via http://www.bevaegdigforlivet.dk/gorun