Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Nov 23, 2016 til Nov 30, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Mistænkeligt forhold – Tornager, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1044 anmeldte en lokal, opmærksom borger, at to udenlandske kvinder gik rundt på vejen, og at de havde været inde på flere adresser. Borgeren fandt kvindernes adfærd mistænkelig. Politiet kørte til området, men fandt ikke kvinderne. Politiet talte med flere personer i området, men disse havde ikke set kvinderne. Det er derfor uopklaret, hvem de var, og hvad deres ærinde har været i området.

Brugstyveri af varebil – Høng, Kalundborg.

Kl. 0800 blev anmeldt om brugstyveri af en varebil fra Tranevej til Søstremosevej, hvor

anmelderne nu stod med en person, som der var anholdt efter tyveri af bilen. Bilen var stjålet med rette nøgle i låsen. Den var forsynet med GPS, og derfor var det let for anmelderen at finde ud af, hvor den var.

Den anholdte er en 42-årig mand fra Høng, der blev overgivet til politiet. Han blev løsladt senere på dagen efter afhøring. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Anmeldelse om brand – Kalundborg.

Kl. 2241 modtog politiet anmeldelse om brand i kælder under Klosterparkvej 99. Politi og brandvæsen til stedet, hvor det blev konstateret, at der heldigvis ikke var nogen brand. Alt blev gennemgået. Evt. brandlugt må tilskrives tidligere brande i kælderen.

Politiet er fortsat meget interesseret i henvendelser fra vidner eller andre, der har oplysninger om brandene på stedet. Brandene er påsatte ifølge politiets undersøgelser. Ring til politiet på 114.

Brand – Kalundborg.

Kl. 2140 blev anmeldt om brand på Klosterparkvej 75, hvor der var ild i en madras i kælderen. Branden gav store sodskader og skade på det elektriske system. Hjemmeværnet har bevogtet stedet som assistance for politiet i nattens løb. Stedet undersøges nærmere tirsdag formiddag.

Det er politiets umiddelbare opfattelse, at branden er påsat. Ingen personer kom til skade ved branden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

 

Brand – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 1301 kørte politi og brandvæsen til Navrvej, hvor der var brand. Det viste sig, at der var ild i en tøjbunke i soveværelset. Det må antages, at branden er påsat. Husets beboer, en 56-årig kvinde, blev indkvarteret på et forsorgshjem.

Brandundersøgelse – Klosterparksvej, Kalundborg

Kl. 0218 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i kælderen under en etageejendom. Brandvæsnet fik hurtigt slukket en mindre brand, der var opstået i et par kælderrum i noget brændbart materiale. Der skete kun mindre materiel skade som følge af branden. Evakuering af ejendommens beboere var ikke nødvendig. Brandårsagen kendes ikke, hvorfor politiet skal undersøge brandstedet nærmere.

Indbrud i perioden
Slagelsevej, Høng
Dyssevej, Kalundborg
Avnsøgårds Alle, Svebølle
Hovvej, Ubby, Jerslev Sj.
Hulebækvej, Ubberup, Ugerløse