bh-1Tusindvis af julelys, kilometervis af lyskæder tilsat nisser, isbjørne, funklende stjerner og ægte julestemning – jo, Birkegården er parat til endnu en fantastisk jul på landet. Også den sidste af slagsen.

Der kommer ikke til at mangle noget, når Merry og Finn Sørensen den 26. november slår dørene op, til det de for godt en måned siden annoncerede, blev deres sidste jul på Birkegården, hvor der er pyntet op og åbent for gæster. Alle sejl er sat til og 180.000 julelys er nu sat op i busk og skjul – også i de høje træer ved søen.

”Vi tør ikke tænke på, hvor mange skridt – op og ned ad stiger – vores gartnere har taget de sidste måneder, smiler Merry Sørensen”.

Ægteparret der for øvrigt også selv er med i alle forberedelserne, der tæller lidt mere end 37 timer om ugen.

bh-2Adventsweekender for børnene
Sædvanen tro er der igen masser af aktiviteter for børnene når Birkegårdens Haver holder juleåbent. Dans om juletræ med godteposer, julebingo og skattejagt er blot nogle af de mange aktiviteter de mindste kan glæde sig til. Vores jul har altid haft særlig fokus på børnefamilierne, og det har den også i år, fastslår Merry.

Juleboder og caféhygge
Der er alle fire weekender spændende boder i laden, med alt fra glaskunst, blomster, nisser til skøn gammel ost, flotte smykker og meget mere. Der vil være en lille variation af boder de fire omtale weekender. I café og julestuen serveres bl.a. gløgg og æbleskiver samt naturligvis vores populære sandwich med svinekam.

Nyhed – torsdagsåbent
I 2015 havde vi rigtig mange besøgende i weekenderne fortæller Merry, så mange at vi i år har besluttet, at vi udvider åbningstiderne med tre torsdage i december fra kl. 15-19. På disse dage er der rig lejlighed til at gå en dejlig tur i de tre julepyntede haver og aflægge et besøg i vores lune café.

Vi glæder os til at vise vores julepyntede haver frem en sidste gang, og håber, at vejret vil være med os – gerne et lille fint lag sne, men endelig ikke for meget, slutter ægteparret – og fortætte ufortrødent de sidste forberedelser inden dørene åbnes på Tågerupvej sidst i november.