14725738_358277967841018_2182218697597787788_nMENY i Kalundborg har mange kunder som elsker speicaløl. Der haves derfor et stort sortiment, som man nu har udvidet yderligere. De nye, langt fra almindelige, øl fås kun i begrænset parti. Butikken skriver om de nye øl:

Brewdog Sink the Bismarck! 41,0 % er brygget på 4 x humle, 4 x bitterhed og er frosset fire gange for at skabe en styrke på svimlende 41% ABV. Bevæbnet med deres 40 % ABV øl har de tyske bryggerier infiltreret Storbritanniens forreste linjer – de ædle øldrikkere i imperiet. Denne IPA har en dyb frugt og en harpiksholdig og krydret aroma. Et voldsomt angreb på dine smagsløg medfører et crescendo af malt, sød honning og humleolier samt en torpedo af humlebitterhed, som bare bliver ved og ved. En sjælden øl du aldrig glemmer.  Den koster 999,95 kr.

Abstrakt AB:20, 14,2% er bryggeriets fortolkning af den klassiske italienske tiramisu dessert. En blanding af en engelsk barley wine brygget med kaffe, havre og mælk, og et strejf af en kompleks imperial stout lageret på romfade. AB: 20 har en dyb og forførende duft af melasse, cognac og et krydret hit fra romfad. Den har en delikat smag af kaffebønner, chokolade og vanilje. Det er en fyldig øl med noter af karamel og kiks. Den koster 179,95 kr.

Paradox Islay, 15% er den seneste øl af Brewdogs imperial stout, der er lageret på whiskyfade i 178 dage før tapning. Den har en ristet malt smag af kaffe og chokolade kombineret med røgfyldt melasse. Den har en stærk bitterhed af humle som afbalanceres af malt ,hvorefter lag på lag af rig Islay whisky træder i karakter. Den koster 159,95 kr.

Ultrapres 20,0 % er en varm øl. Dette kan måske lyde lidt forkert, men det er en utrolig lækker oplevelse, der året rundt fungerer som et godt alternativ til irsk kaffe. Navnet Ultrapres er en sammentrækning af Ultra og det franske après, der betyder efter. Og det er netop “efter” den bør nydes. Efter middagen, efter kaffen, efter en hård dag på arbejdet eller simpelthen bare efter. Tilbyd dine gæster en unik oplevelse, næste gang I mødes. Ultrapres er destilleret af Ultradélice, en prisvindende sød mørk belgisk øl, tilsat kaffeekstrakt. Det praktiske skruelåg sikrer, at flasken kan opbevares i barskabet til næste gang I har lyst til at forkæle jer selv.
Varm op i mikrobølgeovn i 5-10 sek. til ca. 50 grader eller varm op i gryde til ca. 50 grader. Serveres varm i et 2-3 cl glas med flødeskum på toppen. Den koster 199,95 kr.

/Stine Amanda