kaare_johannsenBuerup Forsamlingshus inviterer til historisk foredrag og fællesspisning. Det er den kendte historiker Kåre Johannsen, der vil underholde om Danmarks Kongerække.

I en let, causerende og dybt subjektiv tone ser Kåre Johannesen nærmere på udvalgte navne i den danske kongerække. Hvem var de? Hvorfor er de interessante? Og hvordan kender vi myte fra sandhed? Det bliver både sjovt og interessant, når den kendte historiker underholder med sit foredrag der har titlen “Den Gode, Den onde og Den dybt inkompetente”.

Det sker fredag 18. november, hvor aftenen begynder med fællesspisning kl. 18:30 i Buerup Forsamlingshus, Buerupvej 24, Jyderup. Efter spisning underholder Kåre Johannsen med sit foredrag.

Det koster 120 kr. og er inkl. spisning. Tilmelding sker til Jens P. Christensen på tlf. 21 60 71 14 eller e-mail christjens@gmail.com. Frist er senest d. 15. november.

Kåre Johannessen er kendt historiker og forfatter. I en årrække var han tillige museumsinspektør på Middelaldercentret. Han har desuden lavet en lang række programmer på TV2 Øst om historiske lokaliteter i Region Sjælland, og han har medvirket i historiske quizprogrammer som bl.a. Historiequizzen på DRK. Endvidere har han fungeret som historisk ekspert i en række dokumentarprogrammer og serier. Som foredragsholder er Kåre kendt for at fortælle levende og underholdende, og han hører til den gruppe mennesker der har den helt unikke evne, at fortælle så man nærmest kan se tingene ske foran sig.

Vel mødt til en både sjov og lærerig aften.