Hanne Dyremose, der er nystartet hotelchef på det tidligere Røsnæs Hotel & Kursuscenter, har en fortid som salgs- og marketingschef på Kragerup Gods samt seks års erfaring med turistbranchen fra sin tidligere stilling på turistbureauet i Kalundborg.

Hanne bliver forpagter af 64 nyindrettet hotelværelser samt en morgenmadsrestaurant, når det tidligere Røsnæs Hotel og Kursuscenter genåbner omkring 1. september. Hanne vil i samarbejde med en forpagter af hovedhuset, hvor der skal være fest- og konferencelokaler samt a la carte restaurant, have mange spændende events på programmet fremover. Interessen for hotellet og restauranten er stor, og der er allerede booket til en håndfuld konfirmationer og bryllupper.

Gårdhaven får også en ”make over” og bliver gjort mere hyggelig, og der opsættes igen badebro nede ved vandet. De lokale håndværkere arbejder på højtryk for at færdiggøre ombygningen af hele hotellet, og derfor blev der for nylig afholdt loppemarked, hvor der blev solgt ud af gammelt inventar, så der bliver plads til nyt. Loppemarkedet blev et tilløbsstykke, for mange ville ved denne lejlighed nyde de smukke bygninger og naturen ved Røsnæs Hotel.

DSC_0123DSC_0124DSC_0125

DSC_0126DSC_0129DSC_0130

/Evelyne