Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 12-20. juli 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Straksdom i røverisag – sag fra Høng

En 18-årig mand fra Slagelse og en 23-årig fra Roskilde blev i onsdag ved retten i Holbæk idømt 10 mdr.s fængsel for røveri mod Aldi på Centervej i Høng, søndag 190616 kl. 1406. De to blev anholdt natten til onsdag og ved fremstillingen i retten fik de en dom med det samme. De to blev sat direkte til afsoning af straffen.

Brugstyveri af bil 

Kl. 1135 anholdt politiet en 25-årig mand fra Kalundborg, der kørte i en stjålet BMW 525 på Elledevej. Han blev anholdt og kørt til afhøring på politistationen. Den 25-årige blev løsladt senere på dagen. Sagen behandles senere i retten.

Søredning uden nødstedte 

Kl. 1136 kørte politi og brandvæsen til Snogekærvej, hvor der var anmeldelse om, at en sejlbåd lå med bunden i vejret ca. 100 meter fra land. Det viste sig, at der flere gange i de sidste tre uger var anmeldelser om lignende forhold, idet sejlbåden har ligget på stedet et stykke tid. Båden vil nu blive forsøgt bjerget, så fremtidige udrykninger kan undgås.

Indbrud i skole – Sæby, Kirke-Hyllinge, Lejre

Kl. 1019 blev anmeldt om indbrud på Sofiehøj Friskole, hvilket er sket mellem onsdag kl. 1000 og torsdag kl. 1015. Flere døre brudt op. Fra stedet stjålet 22-24 helt nye pcére mrk. Lenovo.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der evt. er blevet tilbudt at købe en billig pc. ring 114.

Indbrud i perioden
Løvenborgvej, Regstrup (2)