Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 22-29. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Færdselsuheld – Gørlev Landevej, Høng

Kl. 1915 fik politiet melding om, at en bil var forulykket. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Slagelse under kørsel i vestlig retning i en personbil var kommet ud i rabatten med det ene hjulpar. Under opretningen mistede han herredømmet over bilen og kørte galt. Føreren slap fra uheldet med diverse småknubs, men blev sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde noget kørekort. Han kan derfor forvente at få en bøde som afgørelse på uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter impliceret.

Tricktyveri – Høng

Kl. 1530 blev anmeldt om et tricktyveri, der fandt sted kl. 1515 på Centervej ved Netto, hvor en 71-årig kvinde fra Ruds-Vedby kiggede på blomster. En kvinde og tre andre personer distraherede kvinden, der fik stjålet sin pung med lidt kontanter i. De fire kørte væk fra stedet i en bil. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Færdselsuheld

Kl. 1625 blev anmeldt om et færdselsuheld på Gårdhøjsvej ud for Drøsselbjerg. To motorcykler væltet og den ene ramt et vejskilt. En 48-årig mand fra Kolding fik nogle mindre skader og blev kørt til sygehus til kontrol. Intet yderligere om uheldet.

Spirituskørsel 

Kl. 2200 anholdt politiet en 54-årig mand fra Store-Fuglede, der blev standset på Jernbanevej. han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Røveriforsøg 

Kl. 0325 blev en 23-årig og en 21-årig, begge mænd og begge fra Svebølle udsat for et røveriforsøg på Bredgade i Kalundborg, hvor fire afrikansk udseende mænd forsøgte at kræve penge af de to fra Svebølle.

Den ene havde en metalgenstand i hånden. De to mænd var ikke indstillet på at udlevere noget som helst, og det endte med, at de fire gerningsmænd stak af fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som: Mænd, yngre, talte dansk, mørkt hår, iført mørkt tøj, kørte væk på to knallerter i vestlig retning.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere. Evt. oplysninger om sagen til 114.

Indbrud i perioden
Algestrupvej, Eskebjerg
Reersø By, Møllevej, Gørlev
Reersø By Skovvejen, Gørlev
Kåstrupvej, Kalundborg