Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 10-18. maj 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Indbrudstyveri udviklede sig til et røverilignende forhold – Høng

Kl. 0307 fik politiet anmeldelse fra Glentevej i Høng, hvor en 68-årig kvinde vågnede og overraskede en mand, der sagde, at han skulle have hendes penge. Gerningsmanden havde gennemrodet huset. Han forsvandt fra stedet med en lædertaske, der indeholdt et kontantbeløb, sygesikringsbevis m.v.

Gerningsmanden beskrives som Mand, 165-170 cm. høj, almindelig af bygning, dansk, iført sort tøj og elefanthue.

Politiet undersøgte gerningsstedet og også området omkring bl.a. med hunde uden at finde frem til gerningsmanden. Det er politiets opfattelse, at der er tale om en indbrudstyv, der er kommet ind i huset via en uaflåst dør. Gerningsmanden blev overrasket af forurettede, hvorfor sagen udviklede sig fra et almindeligt tyveri til et tyveri, hvor forurettede blev konfronteret med gerningsmanden.

Politiets undersøgelser omkring gerningsstedet med politihund tydede på, at gerningsmanden har været ved flere huse for at undersøge om dørene var låst, hvilket ikke var tilfældet i huset, hvor den 68-årige bor. Derfor skal opfordringen lyde, at man husker at lukke døre og vinduer om natten.

Politiet vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring til politiet på 114.

Mistænkeligt forhold 

Kl. 1455 var en udenlandsk kvinde i gang med indsamling til handicappede børn i.flg. hendes egen forklaring på Bredgade. Det antages, at samme kvinde kort efter samlede ind på Elmegade. Det lykkedes ikke politiet at få kontakt med kvinden.

Kørsel uden førerret

Kl. 0101 standsede en patrulje en bil på Stejlhøj. Det viste sig, at den 18-årige fører ikke havde kørekort. I bilen var også en 17-årig mand. Den 18-årige sigtet for kørsel uden at have førerret til bil. Hvad de pgl. lavede i kvarteret på dette tidspunkt vides ikke.

Spirituskørsel – Højbjergvej, Svebølle

Kl. 2115 anholdt og sigtede politiet en 54-årig mand fra Svebølle for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i perioden
Havnsøgårdsvej, Havnsø
J.H. Petersens Alle, Kalundborg
Anemonevej, Svebølle