Fredag d. 13. var datoen for Kulturnatten i Kalundborg, og der var stor tilslutning til de mange spændende oplevelser dagen og aftenen igennem.

I Højbyen var der musikkoncert, udstilling, hestevogn og besøg af Esbern Snares korsriddere og historisk klædte personer fra Middelalderen.

Kalundborg Bibliotek havde de mindste til ansigtsmaling. På Klostertorvet var der sydamerikansk scene og ved Møllestræde, afrikansk scene.

Vænget brillerede med biler. I gågaden var der fulde huse på alle cafeer og restauranter og  gratis smagsprøver fra både Kaffe Costa Kalundborg og Slagter Jacob.

Lions Cup, ca. 200 fodboldsspillere gik indmarch med bannere, musik og sang, og efterfølgende blev der overrakt præmier til årets udøvere, der havde opnået særlige resultater.

Xirriquiteula Teater fra Catalonien vandrede ned gennem gaden med tre meget nysgerrige, imponerende giraffer, til manges morskab.

Da mørket faldt på fortsatte butikssalget, musikbands og live musik på Kontoret.

Esbern Snares Korstogs Ridderehestevognhistorisk middelalder tøjansigtmalingtrommerSylvesterbilerbutikssalgkaffe costa kalundborg Lions Cup optogLions Cup optogcykeltaxiDSC_0112DSC_0120DSC_0136IsildoDSC_0110DSC_0148

/Evelyne