Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-10-06 til 2015-10-14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Brand – Kalundborg
2015-10-09 – Kl. 0151 var der en mindre brand/røg i et bolig på Strandvej. Der var opstået røgudvikling ved en mikrobølgeovn. Der var ingen skade stedet, hvor der blot kunne luftes ud efter røgudviklingen.

Brand – Svebølle, Kalundborg
2015-10-12 – Kl. 1742 blev politi og brandvæsen kaldt til brand på Skolevænget, hvor der var brændt ca. 4 m2 og der var høje flammer. Det viste sig, at der var tale om en hule, som nogle unge mennesker havde lavet. De havde lavet et bål, og det var gået ud af kontrol. Ingen skade.

Indbrud i villa – Kalundborg
2015-10-13 – Kl. 0317 fik politiet anmeldelse fra Lerchenfeldvej, hvor der en halv til en time tidligere var indbrud i villa. En 84-årig kvinde flygtede meget forskrækket ud af huset, da hun hørte en rude blive knust. Hun forsøgte at banke flere naboer op uden held. Et vidne samlede den ældre kvinde op i sin bil, hvorefter politiet blev tilkaldt.
Forurettede hørte en mand og dame tale sammen i forbindelse med indbruddet, og hun så en 18-20-årig kvinde, almindelig af bygning og muligt rødt hår eller rødt tørklæde med en rød jakke på stedet. Den unge kvinde talte dansk uden accent.
I forbindelse med afhøring af forurettede har politiet fået oplyst, at hun så flere biler passere stedet i nat, og politiet vil meget gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget i nattens løb. Ring til politiet på 114.

Mistænkeligt forhold – Kalundborg
2015-10-13 – Kl. 2054 blev anmeldt om et mistænkeligt forhold på Hestehaven, hvor to personer gik og lyste ind af vinduerne. Politiet kom til stedet kort efter, hvor man kunne konstatere, at personerne var væk. Der var intet, der tydede på indbrud.

Uro – Kalundborg
2015-10-12 – Kl. 0415 var der optræk til slagsmål på Kordilgade. Fire personer blev bortvist fra en restaurant af politiet, og det førte ikke til anholdelser af nogen.

Vold – Føllenslev, Kalundborg
2015-10-09 – Kl. 1136 fik politiet en anmeldelse om vold mod en fodbolddommer, der søndag den 4. oktober var dommer i en serie 4 kamp i Føllenslev. Under kampen blev en spiller vist ud af dommeren, og det fik en anden spiller til at slå dommeren med et knytnæveslag, der gjorde, at dommeren faldt om på banen. Sagen efterforskes nu af politiet, og vi har ikke flere oplysninger i øjeblikket.

Indbrud i perioden
Gl. Røsnæsvej, Kalundborg
Hestetoften, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg (2 steder)
Kløvermarken, Hvalsø
Lerchenfeldvej, Kalundborg
Melbygade, Kalundborg
Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg
Ågerupvej, Kalundborg