Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-09-21 til 2015-09-29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Ild i papcontainer – Hovedgaden, Ugerløse – Holbæk
2015-09-22 – Kl. 1406 rykkede politiet til nærmere undersøgelse af en mindre brand i en papcontainer i et skur på Elverdamsskolen. Branden i pappet var blevet opdaget af nogle håndværkere, som hurtigt fik branden slukket, så der næsten ikke skete nogen skade. Tæt ved pap-container blev der fundet en lighter, som formodes anvendt til at sætte ild til pappet. Under efterforskning af sagen fremkom der oplysninger om, at en 9-årig pige fra Tølløse kunne mistænkes for at have sat ild til pappet. Pigens værge er underrettet om mistanken, og politiet undersøger nu sagen nærmere.

Indbrud i skole – Elledevej, Kalundborg
2015-09-29 – Kl. 0830 modtog politiet anmeldelse om indbrud på Raklev Skole, der skete lørdag kl. 0132. Et vindue forsøgt brudt op, og dernæst har man afbrudt to aflåste skure, hvorfor er stjålet en trailer og en havetraktor.
Havetraktoren sporet til en bestemt adresse i Svebølle, hvor politiet naturligvis henvendte sig. Traktoren blev fundet, og efterforskningen gjorde, at politiet kl. 1047 anholdt en 34-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for tyveriet.
Den 34-årige sidder fortsat i politiets varetægt. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Listetyve på plejecenter – Kalundborgvej, Eskebjerg – Kalundborg
2015-09-28 – Kl. 0740 anmeldte pårørende til en 79-årig kvindelig beboer på plejecentret, at hun natten til søndag kl. ca. 0230 var vågnet ved, at to mænd rodede i hendes skrivebord og i skabene i køkkenet. Hun havde tændt noget lys for at undersøge nærmere, hvorefter mændene skyndsomt var forsvundet via en hoveddør. Det viste sig, at de formentlig var kravlet ind ad et åbenstående badeværelsesvindue. Beboeren havde ikke fået stjålet noget ved det natlige besøg.

Spirituskørsel – Nytorv, Kalundborg
2015-09-22 – Kl. 1835 anholdt og sigtede politiet en 54-årig mand fra Branderup J for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi politiet tidligere havde inddraget hans førerret på grund af manglende deltagelse i en kontrollerende køreprøve i 2012. Den 54-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse af alkohol. Han må dog finde alternativ transportmulighed fremadrettet, idet politiet inddrog bilens nummerplader på grund af manglende betaling af den lovpligtige ansvarsforsikring.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Enggårdsvej, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg
2015-09-22 – Kl. 1600 anholdt og sigtede politiet en 55-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev tillige sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde generhvervet sin førerret efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i perioden
Asser Rigsvej, Kalundborg
Charlottevej, Høng
Hallenslevvej, Gørlev
Pilevej, Ubby, Jerslev Sj.
Strandhaven, Kalundborg