Det er en sjældenhed at tre brødre bliver billedkunstnere, og alle tre sætter hver deres præg på tidens kunst. Det er ikke desto mindre, hvad der er sket i denne søskendeflok.

De to af brødrene, Marius Olsen og Hans Pauli Olsen, udstiller på Bispegårdens Kunstudstilling. Det var dog også planlagt, at den tredje bror Thorbjørn Olsen skulle have deltaget i udstillingen, men han blev desværre forhindret.

Om kunstnerne:
Marius Olsen er grafiker og bosiddende i Finland, hvor han også er uddannet på kunstakademiet.
Fokusset i Marius Olsens værker er er naturen og mennesket, og der ses ofte selvportrætter i hans udstillinger. Som grafiker eksperimenterer han også ofte med de forskellige grafiske elementer i værkerne.

Hans Pauli Olsen er uddannet billedhugger fra Kunstakademiet i København, hvor han også er bosiddende.  Det er ikke første gang, at han udstiller på Bispegården. Han havde nemlig en velbesøgt udstilling i 2008 i samarbejde med sin hustru Hjørdis Haack.
Hans Pauli Olsen har udført adskillige udsmykningsopgaver i København og på Færøerne, og han har bl.a. portrætteret flere medlemmer af den danske kongefamilie.

Udstillingen vil være at opleve hele september og frem til d. 4. oktober.

Kontaktoplysninger:
Bispegården Kunstudstilling
Adelgade 6
4400 Kalundborg
Tlf.: 5951 6276

Skærmbillede 2015-09-17 kl. 17.04.38
Værk af Hans Pauli Olsen.
Skærmbillede 2015-09-17 kl. 17.02.24
Billede af Marius Olsen.