Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-08-12 til 2015-08-18.

Anholdelse – sag fra Kalundborg.
2015-08-18 – Kl. 1715 anholdt Midt- og Vestjyllands Politi en 23-årig mand fra Kalundborg, der var eftersøgt i forbindelse med et hjemmerøveri på Strandstræde i Kalundborg, der skete den 220715 kl. 0731.
Det er politiets efterforskning, der har ført frem til den 23-årige. Politiet fik oplysninger om, at han opholdt sig på en adresse i Herningområdet, og derfor blev Midt- og Vestjyllands Politi anmodet om at anholde ham.
Han er efterfølgende kørt til Sjælland, og det forventes, at han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.
Politiet har ikke flere oplysninger i sagen i øjeblikket.

Bil med stjålne nummerplader – Frederiksberg, Svebølle – Kalundborg
2015-08-13 – Kl. 1007 bemærkede politiet en kørende personbil, der var forsynet med nummerplader, der var meldt stjålne fra Slagelse. Føreren – en 35-årig mand fra Ringsted – blev derfor sigtet for ulovlig omgang med hittegods i forhold til de stjålne nummerplader, da politiet ikke kunne bevise, at han var tyven. Derudover blev han også sigtet for kørsel i personbilen trods manglende registrering og lovpligtig ansvarsforsikring. Politiet inddrog de stjålne nummerplader, og den sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres, ligesom han har fået besked på at fjerne bilen lovligt.

Brand – Kalundborg
2015-08-18 – Kl. 1343 kørte politi og brandvæsen til VUC på J.H. Petersens Alle, hvor der kom røg ud fra skolen. Man var i gang med at evakuere skolen. Det viste sig, at der ikke var brand på stedet, men kun røgudvikling.

El-ulykke – Kalundborg.
2015-08-12 – Kl. 1126 fik en 8-årig dreng stød fra en ledning efter at have skilt stikket på en forlængerledning på sit værelse på Kåstrupvej. Drengen fik lettere forbrændinger på begge hænder. Den 8-årige bliver på Rigshospitalet natten over.

Fyrværkeri til ulempe / lov om euforiserende stoffer – Kaldredvej, Eskebjerg – Kalundborg
2015-08-14 – Kl. 1354 fik politiet flere anmeldelser om affyring af fyrværkeri til ulempe for beboerne i området. Politiet kørte til området og traf en 52-årig mand fra Eskebjerg, som erkendte at have affyret en fyrværkeriraket. Under politiets ophold på mandens adresse bemærkede patruljen, at han også dyrkede hampplanter. Politiet høstede herefter 4 hampplanter med en samlet vægt på 1500 gram og sigtede den 52-årige for besiddelsen og dermed overtrædelsen af lov om euforiserende stoffer. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Kalundborg.
2015-08-17 – Kl. 1910 kørte en af politiets motorcykler efter en uindregistreret motorcykel, der kørte ad Nørre Alle og Lerchenfeldvej, og det endte med, at motorcyklen kørte ud på en mark. Der skete ikke nogen større skade på motorcyklist, der er en 44-årig mand fra Hvidovre. Sagen undersøges nu nærmere.

Færdselsuheld – Kalundborg
2015-08-12 – Kl. 0246 kørte en af politiets patruljer efter en bil på Røsnæsvej, idet føreren af bilen ikke ville standse, da politiet gav tegn til det. På Lynggårdsvej gik det galt, idet bilen ramte en kantsten, der gjorde at begge hjul i højre side af bilen blev revet af. Føreren, en 18-årig mand fra Kalundborg, blev sigtet for ikke at ville efterkomme politiets anmodning om at standse og flere andre færdselslovsovertrædelser.
Han var ikke påvirket af spiritus eller andet. Udover føreren var fem andre passager i bilen. Heldigvis kom ingen til skade ved uheldet.

Mistænkeligt forhold – Hestehøje, Kalundborg
2015-08-13 – Kl. 0302 anmeldte en lokal borger, at han i ca. 20 minutter havde bemærket to mænd luske rundt på den lukkede vej. De var kørende i en grålig bil, og de gemte sig fra tid til anden bag hække/buske i området. En par patruljer, herunder en hundepatrulje, kørte til området, hvor hundepatruljen traf den grålige bil kørende. Da politiet standsede bilen for at ville lave en rutinemæssig kontrol af køretøjet og personerne i den, stak en mand af til fods. Hundepatruljen gik nu i mandens spor og kom gennem flere haver, indtil den flygtede mand kort efter blev fundet og kortvarigt anholdt. Han viste sig at være en 20-årig mand fra Kalundborg, der oplyste at være blevet bange for politiet, hvorfor han stak af. Den anden mand i bilen var en 20-årig mand fra Asnæs. Ingen af dem blev sigtet for noget strafbart, selv om deres adfærd kunne anses lidt særpræget.

Musik til ulempe – langvarig fest? – Algade, Gørlev – Kalundborg
2015-08-14 – Kl. 1147 henvendte nærpolitiet i Gørlev sig hos tre mænd i alderen 21-27 år i anledning af flere borgeres anmeldelser om høj musik for åbne vinduer fra deres bopæl flere gange inden for de seneste dage. Mændene fik indskærpet reglerne på området og blev sluttelig oplyst om, at fremtidige overtrædelser af ordensbekendtgørelsen i form af høj musik for åbne vinduer ville medføre udstedelse af en bøde.

Spirituskørsel – Kalundborg.
2015-08-17 – Kl. 1840 anholdt politiet en 43-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Slagelsevej. han havde ikke noget kørekort, og promillen var over det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Løsladt efter udtagelse af blodprøve.

Indbrud i perioden
Løve Høng Landvej, Høng
Sæbyvej, Høng
Torvet , Ubby, Jerslev